Tredagarsresa från New York State till Kanada och Finger Lakes

Köp dina biljetter nu
Tredagarsresa från New York State till Kanada och Finger Lakes

Upplev Kanada, Finger Lakes och New York State under en tredagarsresa. Se de vackra Niagarafallen, Lake Ontario och de tusen öarna! Rundturen lämnar ett hektiskt Manhattan och avgår från Port Authority Bus Terminal tidigt på morgonen. Turen inkluderar entré till alla attraktioner samt hotellnätter vilket innebär att du kan njuta och slappna av till fullo.

Boka din tredagarsresa från New York State till Kanada och Finger Lakes här

Om resan här ovan inte går att boka, kan du ta den här 4-dagarsresan istället

The Finger Lakes och Niagara Fallen

Ni åker från New York raka vägen till Watkins Glen, New York, till lilla pittoreska Finger Lakes. Den här lugna staden ligger vid foten av Seneca Lake och ger dig en förhandsvisning av vad du kan förvänta dig att se under resan: vattenfall. Efter att du har njutit av nationalparken och naturen i Watkins Glen går resan vidare till de mest spektakulära vattenfallet i världen – Niagara! Du kan beundra vattenfallen på kvällen då det är upplyst. Se olika ljusskiftningar och ljus som reflekteras i vattnet innan du säger godnatt och somnar på det bekväma Executive Inn Super 8 hotell (eller ett hotell med liknande standard).

Båttur med Amid of the Mist

Andra dagen börjar med frukost på hotellet, därefter kan du återigen få se Niagarafallen. Du kan ta en tur med den legendariska båten Maid of the Mist som går så pass nära fallet att du garanterat kommer att bli duschad av vatten. Båtturen går endast under de varmare månaderna på året. Reser du på hösten eller vintern kommer du att få se och uppleva fallen från en annan vinkel. Därefter går resan vidare till staden Toronto (med ett stopp vid staden Niagara on the Lake om vädret tillåter) för att ta del av alla de fina platser som staden har att erbjuda. Under de 4-5 timmarna kan du besöka CN Tower, stadshuset, parlamentet, och Eaton Center, ät på en av de alla lokala restauranger (egen bekostnad) innan färden går tillbaka till staden Gananoque för natten.

Sista dagen på resan innehåller en båttur på den vackra floden St Lawrence och till de vackra ”1000 Islands” som utgör gränsen mellan USA och Kanada. Från november till april när vädret inte tillåter finns det flodbåtar som tar er upp längs med floden. Dagen avslutas på Crossings Premium Outlets ̄ ett perfekt avslut med prisvänlig shopping av designkläder.

Praktisk information

Efter köp får du en voucher (kupong) som du kan skriva ut och använda som biljett, eller visa upp som mobilbiljett.

  • Avgångsplats: Port Authority Bus Terminal (42nd Street mellan 8th och 9th Avenue).
  • Avgångstid: kl. 06.30
  • Den här rundturen är säsongsbunden

OBS: Alla passagerare måste ha rätt inresedokument för att komma in i Kanada. Har du ett svenskt pass? Då behöver du inte ansöka om ett visum. Eftersom du reser via landvägen behöver du inte skaffa ett eTA för Kanada.

Boka din tredagarsresa från New York State till Kanada och Finger Lakes här

Tredagarsresa från New York State till Kanada och Finger Lakes - Båttur

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat