Biljetter till TINA – The Tina Turner Musical på Broadway

Biljetter till TINA - The Tina Turner Musical på Broadway

Spara pengar på biljetter till TINA – The Tina Turner Musical på Broadway genom att köpa dem innan du reser till New York. Det är lätt och säkert att köpa teaterbiljetterna online och du sparar tid och och pengar! Tina The Musical är en jukeboxmusikal som har massor av populära hits. Showen handlar framför allt om livet av drottningen av rock ‘n roll, från hennes födelseort Nutbush i Tennessee till de stora scenerna senare i hennes liv. Gå till Lunt-Fontanne Theater för att se den här svingande musikalen.

Tyvärr visas den här showen inte längre

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Contents

Tina Turners liv

Den internationella popstjärnan Tina Tuner föddes år 1939 som Anna Mae Bullock. Hon började sin karriär tillsammans med hennes dåvarande partner, Ike. Det visade sig senare att hon blev utsatt för våld inom hemmet och de skildes under 1978. Tina Turner hade en stor comeback på 1980-talet och fick många världshits. Musikalen TINA hedrar hennes framgångsrika karriär. Hon har sålt över 180 miljoner skivor och fått hela 11 Grammy Awards inklusive en Grammy Lifetime Achievement Award. Hon har även satt ett världsrekord genom att uppträda för 188 000 åskådare vid en av hennes konserter. Genom hennes obegränsade succé har Tina lyckats övervinna olika sorters diskriminering gentemot ålder, kön och hudfärg. I 2009, vid 70 års ålder, startade hon hennes avskedsturné. Det var en sådan stor efterfrågan av biljetter att antalet shower utökades rejält. Som hyllning av hennes stora popularitet som drottningen av rock ‘n roll skapades den här musikalen som berättar om hennes stormiga liv.

TINA – The Tina Turner Musical on Broadway Tickets Tina Singing TINA – The Tina Turner Musical on Broadway Tickets Tina on Stage

Tinas hitlåtar

I den här musikalen om Tina Turen saknas ingen av hennes största hits. Du kommer bland annat att höra “Simply The Best”, “What’s Love Got To Do With It”, “Private Dancer” och “We Don’t Need Another Hero”. En annan favorit, “River Deep – Mountain High” är också en del av showen. Just den låten har en speciell mening för henne själv eftersom den, enligt egen utsago, ledde till det sångsätt hon eftersträvade som soloartist. Musikalen har även godkänts av Tina personligen som den enda musikproduktionen om hennes eget liv, och är därför ett måste-ses får alla hennes fans och beundrare!

Biljetter till The Tina Turner Musical på Broadway - Tina och Ike Biljetter till The Tina Turner Musical på Broadway - Profil

Hur kan jag köpa biljetter till The Tina Turner Musical?

Biljetter till Tina Turner Musical från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post direkt. För den här musikalen kommer du att få ett e-postmeddelande med QR-koderna senast 7 dagar innan showen! Visa helt enkelt den här QR-koden med din mobil på teatern och ha en trevlig show! Skicka ett mejl till mig om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

 • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
 • Du behöver inte ladda ner appar eller skriva ut biljetter. Visa endast QR-koden
 • Garanterat äkta biljetter
 • Bästa tillgängliga sittplatser, alltid bredvid varandra
 • Personlig kundtjänst: Du kan alltid kontakta mig direkt
 • Betala med Apple Pay, kreditkort eller PayPal
 • Om du väljer en flexbiljett, går det att avboka innan showdatum.

Eric tipsar: TINA – The Tina Turner Musical är en härlig show om du är en Tina Turner fan. Man får inte bara följa hennas alla utmaningar och karriär men blir även bjuden på fantastisk musikunderhållning med Tina Turners största hits. Stanna kvar lite efter showen för något litet extra!

Information om showen

 • Minimiålder: Rekommenderas för barn från 14 år och upp. Barn under 5 år är inte tillåtna på teatern.
 • Längd: 2 timmar och 45 minuter
 • Plats: Lunt-Fontanne Theatre, 205 West 46th Street
 • Tillgänglighet:
 • Klicka här för Lunt-Fontanne Theater sittplatskarta

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat