Biljetter till The King and I på Broadway

The King and I på Broadway

Köp dina Broadway biljetter till The King and I innan du reser till New York. Det är lätt att köpa dina teaterbiljetter online vilket sparar dig tid. The King and I på Broadway är en musikal och historia om förbjuden kärlek mellan en brittisk skollärare och kungen av Siam (nu Thailand). Showen är skriven av Rodgers och Hammerstein och den hade premiär på Broadway 1951 och fick mycket god kritik och blev en stor succé. Showen fick fyra Tony Awards inklusive priset för bästa (återkommande) musikal i 2015. The King and I framförs i Lincoln Center Theater.

Tyvärr visas den här showen inte längre

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Ska vi dansa?

Du förflyttas till år 1860, Bangkok. Den brittiska skolläraren Anna Leonowens blir anställd av den stränga kungen av Siam för att undervisa hans många fruar och barn samt hjälpa honom med att modernisera patriarkatet. Anna är envis och kungen och hon har helt olika åsikter, normer och värden vilket leder till många turbulenta diskussioner. Anna hotar ofta med att lämna Siam. De upptäcker snart att de kan lära sig mycket av varandra och efter den magiska och energirika ”Shall we Dance” får de andra känslor för varandra…

The King and I på Broadway - Skådespelare The King and I på Broadway - musikalen

Magiska kostymer och karaktärer på Broadway

The King and I är en äkta magisk Broadwaymusikal. Du kommer att förflyttas till 1800-talet och se fluffiga europeiska klänningar och de asiatiska versionerna. Karaktärerna framställs på olika vackra sätt. Showen är förtrollande och en aningen bitterljuv. Originalmusiken skrevs av Jerome Robbins och man förstår varför den var en stor hit på 1950-talet. Det är en klassisk historia som får dig att på nytt fundera över olika kulturer och traditioner. Men du kommer även att skratta en hel del. Den är en show som du inte glömmer i första taget.

The King an I på Broadway - Affisch The King and I på Broadway - Kelli O Hara

Hur köper man biljetter till The King and I på Broadway?

Det är lätt att köpa biljetter. Här ovan kan du välja ett datum som passar dig. Du får en översikt av alla tillgängliga biljetter. Välj därefter antalet biljetter, lägg dem i varukorgen och betala. Efter betalningen får du en bekräftelse och en voucher direkt via mejl. Du byter ut vouchern mot biljetter vid teatern på föreställningens datum i minst en timme innan showen börjar.

Sittplatserna bestäms av teatern på plats och det är därför du inte kan se vilka sittplatser du får vid bokningen. Platsnummer står tydligt markerat på biljetterna. För bokningar upp till fyra personer är ni garanterade platser bredvid varandra. När det gäller större grupper kommer teatern göra sitt bästa för att ni ska sitta tillsammans.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

  • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
  • Helpdesk på svenska: du kan alltid kontakta mig via mejl eller WhatsApp
  • Inga andra partners: du köper direkt från källan
  • Pålitligt, säkert och snabbt
  • Betala med kreditkort eller PayPal

Skicka ett mejl till mig på [email protected] om du vill boka för grupper för 9 personer eller fler.

Eric tipsar: The King and I är lämplig för hela familjen. Barn kommer förmodligen inte förstå alla skämten (om kulturkrockar och kvinnohat) men det finns många barn bland artisterna och det finns många roliga scener de kommer att älska. Och kungen själv är förstås en väldigt rolig och envis karaktär!

Information om showen

  • Barn under 5 års ålder kommer inte in på teatern.
  • Längd: 3 timmar
  • Plats: Lincoln Vivian Beamont Theater, 150 West 65th Street

Se mitt urval av aktuella Broadwayshower här

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat