Biljetter till The Girl from the North Country på Broadway

Biljetter till The Girl from the North Country på Broadway

Köp dina biljetter här

Köp biljetter till The Girl from the North Country på Broadway innan du reser till New York. Det är enkelt att köpa dina teaterbiljetter online, du sparar tid och pengar. Den här Broadwaymusikalen har många av Bob Dylans sånger och visas i Belasco Theater. Berättelsen utspelas i Minnesota under USA:s Great Depression och handlar om en familj och deras pensionat. Showen är lite dyster men ger även hopp om att saker och ting blir till det bättre.
 
 

Köp dina biljetter till The Girl from the North Country här
Köp biljetter nu, du slipper betala en serviceavgift

Ett förfallet pensionat

I Dylans födelseort Duluth, har en man som heter Nick Laine ett förfallet pensionat där han bor tillsammans med sin dysfunktionella familj. Hans hustru Elizabeth lider av förtidig demens vilket leder till att hon ibland beter sig som ett barn, och Nick har även en del andra problem med sina barn. Och, han har även dåligt med pengar och blir hemlös. Det ser inte allt för ljust ut för familjen Laine. Det blir ännu mer komplicerat då det kommer andra hyresgäster till pensionatet, bland annat den kvinna som Nick har ett förhållande med….

Biljetter till The Girl from the North Country på Broadway - Föreställning Biljetter till The Girl from the North Country på Broadway - Sjunger

Bob Dylan på Broadway

Den här stilfulla folkoperan har många av Bob Dylans största hits, även den i titeln på musikalen. Du kommer även att få höra ”Jokerman”, ”Slow Train”, ”Make You Feel My Love”, ”I Want You” och många fler sånger från den här berömda artisten. Låtarna används som ”suggestiv bakgrund” genom hela musikalen, snarare än att ge direkta kommentar till dialogen eller scenernas handlingar. Detta ger showen en alldeles speciell karaktär. Det är inte bara en Bob Dylan-konsert, det är en vacker skildring av hans låtar när de utspelas på scenen.

Biljetter till The Girl from the North Country på Broadway - Trummor Biljetter till The Girl from the North Country på Broadway - Artister

Hur köper man biljetter till The Girl from the North Country på Broadway?

Biljetter till The Girl from the North Country på Broadway från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post samt den officiella vouchern. I vouchern står all information du behöver inför föreställningen. Sittplatserna bestäms av teatern på plats och det är därför du inte kan se vilka sittplatser du får vid bokningen. Platsnummer står tydligt markerat på biljetterna. För bokningar upp till fyra personer är ni garanterade platser bredvid varandra. När det gäller större grupper kommer teatern göra sitt bästa för att ni ska sitta tillsammans. Skicka ett mejl till mig om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Varför ska jag köpa via NewYork.se

 • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
 • Du får garanterat bästa sittplatser tillgängliga vid bokningstillfället
 • Professionell kundtjänst: du kan alltid kontakta mig via mejl
 • Pålitligt, säkert och snabbt
 • Betala med kreditkort eller PayPal
 • Om du väljer flexbiljett kan du avboka biljetterna upp till 10 dagar innan showdatum.
Köp dina biljetter till The Girl from the North Country här

Covid-19-begränsningar

Begränsat antal biljetter tillgängliga. Social distansering och munskydd krävs. Obligatoriskt negativt PCR-test eller negativt antigen covid-19-snabbtest eller bevis på fullständig vaccination mot covid-19.

Information om showen

 • Åldersgräns: Rekommenderas från 12 år och upp. Barn under 4 år är inte välkomna på teatern.
 • Längd: Ca 2 timmar och 30 minuter
 • Plats: Belasco Theatre, 111 West 44th Street
 • för Belasco Theater sittplatskarta

Köp dina biljetter till The Girl from the North Country här

Vill du inte se The Girl from the North Country?

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Kommande shower

  Köp dina biljetter till Girl From The North Country härKöp dina biljetter här

  Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

  Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

  Abonnera på mitt nyhetsbrev


  Sökresultat
  från
  till och med
  Sökresultat