Bob Dylan – The Girl from the North Country

Biljetter till The Girl from the North Country på Broadway

Köp biljetter till The Girl from the North Country på Broadway innan du reser till New York. Det är enkelt att köpa dina teaterbiljetter online, du sparar tid och pengar. Den här Broadwaymusikalen har många av Bob Dylans sånger och visas i Belasco Theater. Berättelsen utspelas i Minnesota under USA:s Great Depression och handlar om en familj och deras pensionat. Showen är lite dyster men ger även hopp om att saker och ting blir till det bättre.

Tyvärr visas den här showen inte längre

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Contents

Ett förfallet pensionat

I Dylans födelseort Duluth, har en man som heter Nick Laine ett förfallet pensionat där han bor tillsammans med sin dysfunktionella familj. Hans hustru Elizabeth lider av förtidig demens vilket leder till att hon ibland beter sig som ett barn, och Nick har även en del andra problem med sina barn. Och, han har även dåligt med pengar och blir hemlös. Det ser inte allt för ljust ut för familjen Laine. Det blir ännu mer komplicerat då det kommer andra hyresgäster till pensionatet, bland annat den kvinna som Nick har ett förhållande med….

Biljetter till The Girl from the North Country på Broadway - Föreställning Biljetter till The Girl from the North Country på Broadway - Sjunger

Bob Dylan på Broadway

Den här stilfulla folkoperan har många av Bob Dylans största hits, även den i titeln på musikalen. Du kommer även att få höra “Jokerman”, “Slow Train”, “Make You Feel My Love”, “I Want You” och många fler sånger från den här berömda artisten. Låtarna används som “suggestiv bakgrund” genom hela musikalen, snarare än att ge direkta kommentar till dialogen eller scenernas handlingar. Detta ger showen en alldeles speciell karaktär. Det är inte bara en Bob Dylan-konsert, det är en vacker skildring av hans låtar när de utspelas på scenen.

Biljetter till The Girl from the North Country på Broadway - Trummor Biljetter till The Girl from the North Country på Broadway - Artister

Hur köper man biljetter till The Girl from the North Country på Broadway?

Biljetter till The Girl from the North Country på Broadway från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post direkt. För den här musikalen kommer du att få ett e-postmeddelande med QR-koderna senast 7 dagar innan showen! Visa helt enkelt den här QR-koden med din mobil på teatern och ha en trevlig show! Skicka ett mejl till mig om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

 • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
 • Du behöver inte ladda ner appar eller skriva ut biljetter. Visa endast QR-koden
 • Garanterat äkta biljetter
 • Bästa tillgängliga sittplatser, alltid bredvid varandra
 • Personlig kundtjänst: Du kan alltid kontakta mig direkt
 • Betala med Apple Pay, kreditkort eller PayPal
 • Om du väljer en flexbiljett, går det att avboka innan showdatum.

Information om showen

 • Åldersgräns: Rekommenderas från 12 år och upp. Barn under 5 år är inte välkomna på teatern.
 • Längd: Ca 2 timmar och 30 minuter
 • Plats: Belasco Theatre, 111 West 44th Street
 • Tillgänglighet:
 • Klicka här för Belasco Theater sittplatskarta
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat