Biljetter till The Color Purple på Broadway

The Color Purple på Broadway

Köp dina biljetter till The Color Purple på Broadway innan du åker till New York. Det är lätt och säkert att förboka dina teaterbiljetter, och du kommer också att spara tid och pengar. The Color Purple baseras på Alice Walkers berömda novell och filmen med samma namn med bland annat Oprah Winfrey. Musikalen, som består av olika kända artister, som Danielle Brooks (Orange is the New Black) som gjorde sina Broadwaydebuter, är producerad av Winfrey. Musikalen blev nominerad för 4 Tony Awards, inklusive Best Revival (bästa nypremiär av musikal). Showen framförs i Bernard B. Jacobs Theater.

Tyvärr visas den här showen inte längre

Se ett urval av olika Broadwayshower här

Jazz och gospel på Broadway

The Color Purple börjar i början av 1900-talet, i södra USA. Musikalen berättar om en ung, svart tjej som heter Celie, som blir sexuellt missbrukad av hennes egen pappa. Det leder till att hon blir gravid och föder ett antal barn. Celies pappa ”uppfostrar” barnen och ser till att Celie gifter sig med en lokal bonde som behandlar henne som tjänstefolk istället för hustru. På grund av allt detta, har Celie en väldigt dålig självkänsla. När hon blir vän med en sångare vänder det sig långsamt och börjar Celie upptäcka att hon kan ändra sitt öde. The Color Purple är en rörande berättelse med fantastisk jazz-och gospelmusik, absolut värd ett besök!

The Color Purple på Broadway - Artister The Color Purple på Broadway - Show i New York

Hur köper man biljetter till The Color Purple?

Det är lätt att köpa biljetter. Här ovan kan du välja ett datum som passar dig. Du får en översikt av alla tillgängliga biljetter. Välj därefter antalet biljetter, lägg dem i varukorgen och betala. Efter betalningen får du en bekräftelse och en voucher direkt via mejl. Du byter ut vouchern mot biljetter vid teatern på föreställningens datum i minst en timme innan showen börjar.

Sittplatserna bestäms av teatern på plats och det är därför du inte kan se vilka sittplatser du får vid bokningen. Platsnummer står tydligt markerat på biljetterna. För bokningar upp till fyra personer är ni garanterade platser bredvid varandra. När det gäller större grupper kommer teatern göra sitt bästa för att ni ska sitta tillsammans.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

  • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
  • Helpdesk på svenska: du kan alltid kontakta mig via mejl eller WhatsApp
  • Inga andra partners: du köper direkt från källan
  • Pålitligt, säkert och snabbt
  • Betala med kreditkort eller PayPal

Skicka ett mejl till mig på [email protected] om du vill boka för grupper för 9 personer eller fler.

Eric tipsar: The Color Purple är inte en klassisk Broadwaymusikal med munter underhållning och spektakulära dekorer. Det är en jordnära show och det är lätt att följa historien och sångtexterna. Artisterna är otroligt bra och när jag var där fick huvudrollsinnehavaren en stående ovation under själva showen vilket är väldigt ovanligt. En av mina favoritmusikaler från och med nu!

Information om showen

  • Musikalen rekommenderas inte för barn under 8 år
  • Längd: 2 timmar och 35 minuter
  • Plats: Bernard B. Jacobs Theater, 242 West 45th Street

The Color Purple på Broadway - Affisch The Color Purple på Broadway - Musikalen

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat