Biljetter till Sara Bareilles’ Waitress på Broadway

Biljetter till Sara Bareilles’ Waitress på Broadway

Köp dina biljetter till Sara Bareilles’ Waitress på Broadway innan du åker till New York. Det är lätt att köpa teaterbiljetter online och du sparar tid och pengar. Musikalen Waitress regisseras av Tony Award-vinnaren Diane Paulus och historien är baserad på filmen med samma namn. Showen berättar historien om en olycklig servitris som hoppas på ett bättre liv. Sara Bareilles, som hade en stor hit med singeln “Love Song”, skrev musiken. Den här musikalen som vunnit en Tony Award, framförs i Barrymore Theater. Den här banbrytande showen har skapats av ett kreativt toppteam som består endast av kvinnor.

Den här showen har upphört

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Hopp om ett bättre liv

Waitress berättar historien om Jenna, som bor i en amerikansk liten stad och arbetar som servitris i en diner. Även om hon är gravid är hon inte direkt i sjunde himlen eftersom hon blir misshandlad av hennes aggressiva man. Jenna drömmer om ett annat slags liv och letar efter något annat att tänka på genom att baka tårtor. Hon kommer på kreativa namn för tårtorna som “Getting Out of the Mud Pie” och “Lonely Chicago Pie”. På grund av hennes graviditet, möter hon den nya doktorn i staden. Det här kan vara början på något nytt, något som hon hade hoppas på. Hon får också chansen att delta i en tårttävling som organiseras i grannstaden. Kommer Jenna hitta receptet för äkta lycka?

Biljetter till Sara Bareilles’ Waitress på Broadway - Sara Bareilles Biljetter till Sara Bareilles’ Waitress på Broadway - Utanför restaurangen

Hur köper jag biljetter till Waitress på Broadway?

Biljetter till Sara Bareilles’ Waitress på Broadway från NewYork.se NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post direkt. För den här musikalen kommer du att få ett e-postmeddelande med QR-koderna senast 7 dagar innan showen! Visa helt enkelt den här QR-koden med din mobil på teatern och ha en trevlig show! Skicka ett mejl till mig om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

 • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
 • Du behöver inte ladda ner appar eller skriva ut biljetter. Visa endast QR-koden
 • Garanterat äkta biljetter
 • Bästa tillgängliga sittplatser, alltid bredvid varandra
 • Personlig kundtjänst: Du kan alltid kontakta mig direkt
 • Betala med Apple Pay, kreditkort eller PayPal
 • Om du väljer en flexbiljett, går det att avboka innan showdatum.

Eric tipsar: Waitress är en ovanlig berättelse för att vara en Broadwaymusikal eftersom den har en del känsliga ämnen. Det är mycket mer fokus på själva historien än till exempel på dansen. Trots det, är det enkelt att dras med i sångerna och om du känner till Sara Bareilles musik redan innan, kommer du absolut att känna igen hennes speciella sångstil under hela musikalen.

Information om musikalen

 • Minimiålder: Rekommenderas från 10 år och upp, barn under 4 år är inte tillåtna på teatern.
 • Längd: Ungefär 2 timmar och 30 minuter
 • Plats: Barrymore Theater, 243 W 47th Street
 • Tillgänglighet:
 • Klicka här för Barrymore Theatre sittplatskarta
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat