Biljetter till Miss Saigon på Broadway

Biljetter till Miss Saigon på Broadway

Köp dina biljetter till Miss Saigon på Broadway till ett bra pris innan du reser till New York. Det är enkelt och säkert att köpa dina teaterbiljetter online och du sparar framför allt tid och pengar. Den berömda kärlekshistorien, Miss Saigon, är tillbaka på Broadway! Vem har inte hört talas om den berömda scenen när soldaten Chris sjunger för Kim från Vietnam med ljudet av helikoptrar i bakgrunden? Nu har du chansen att uppleva den här spännande och spektakulära musikalen i New York. Missa inte att se den här klassiska showen på Broadway Theater.

Tyvärr visas den här showen inte längre

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Why God Why?

Året är 1975 och man närmar sig de sista dagarna av Vietnamkriget. Den föräldralösa 17-åriga Kim har blivit lurad av fransk-vietnamesiska nattklubbsägaren “The Engineer” till att arbeta som glädjeflicka i hans klubb, Dreamland, i Saigon. Det är i den här klubben som amerikanska marinsoldater firar, tillsammans med de andra flickorna, att krigets slut börjar närma sig. Soldaten John bestämmer sig för att köpa tjänsterna av en de prostituerade flickorna till sig vän Chris. Flera av glädjeflickorna får hans uppmärksamhet men det är endast den lugna och blyga Kim som får hans uppmärksamhet. Det är Kims första arbetskväll i Dreamland, hon är ung och oerfaren. Chris och Kim spenderar en natt tillsammans. En natt som kommer att ändra deras liv, för alltid.

Biljetter till Miss Saigon på Broadway - Krig Biljetter till Miss Saigon på Broadway - The Engineer

Hur köper jag biljetter till Miss Saigon på Broadway?

Det är lätt att köpa biljetter. Här ovan kan du välja ett datum som passar dig. Du får en översikt av alla tillgängliga biljetter. Välj därefter antalet biljetter, lägg dem i varukorgen och betala. Efter betalningen får du en bekräftelse och en voucher direkt via mejl. Du byter ut vouchern mot biljetter vid teatern på föreställningens datum i minst en timme innan showen börjar.

Sittplatserna bestäms av teatern på plats och det är därför du inte kan se vilka sittplatser du får vid bokningen. Platsnummer står tydligt markerat på biljetterna. För bokningar upp till fyra personer är ni garanterade platser bredvid varandra. När det gäller större grupper kommer teatern göra sitt bästa för att ni ska sitta tillsammans.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

  • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
  • Helpdesk på svenska: du kan alltid kontakta mig via mejl eller WhatsApp
  • Inga andra partners: du köper direkt från källan
  • Pålitligt, säkert och snabbt
  • Betala med kreditkort eller PayPal
  • Om du väljer flexbiljett kan du avboka biljetterna upp till 10 dagar innan showdatum.

Skicka ett mejl till mig [email protected] om du vill boka grupper med 12 personer eller fler.

Eric tipsar: Miss Saigon är en typisk Broadwaymusikal med fantastisk sånger, dans och skådespel. Berättelsen är väldigt gripande och samtidigt underhållande vilket ger en bra balans i händelseförloppet. Jag vill inte avslöja för mycket … men höjdpunkten är EPISK. Jag rekommenderar inte musikalen för barn under 12 år. Vill du få en ännu mer oförglömlig kväll? Fira i stil genom att hyra en limousine i New York och åk på Broadway innan ni anländer till teatern.

Information om showen

  • Rekommenderas för barn över 12 år och upp. Barn under 4 år är inte tillåtna på teatern.
  • Längd: 2 timmar och 40 minuter
  • Plats: Broadway Theater, 1681 Broadway

Biljetter till Miss Saigon på Broadway - Affisch Biljetter till Miss Saigon på Broadway - På kvällen

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat