Biljetter till Hello, Dolly! på Broadway

Biljetter till Hello Dolly på Broadway

Köp dina biljetter till Hello, Dolly! på Broadway innan du åker till New York. Det är enkelt att boka teaterbiljetter online och du sparar tid och pengar på att boka i förväg. I den här efterlängtade nypremiären av Hello, Dolly visas i Shubert Theater. Musikalen har sina rötter i den berömda teatershowen som hade sin debut på Broadway år 1964. Nypremiären av Hello, Dolly! är koreograferad och framförd och regisserad av vinnare av två Tony Awards. Dolly är en professionell äktenskapsmäklare som har hittat den perfekta partnern till hennes senaste kund: hon själv!

Tyvärr visas den här showen inte längre

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Den perfekta matchningen

Historien i musikalen börjar på 1800-talet i en stad som heter Yonkers, New York. Den rika och sura änkemannen Horace Vandergelder letar efter kärlek och bestämmer sig för att anlita Dolly som äktenskapsmäklare för att hitta en ny partner. Efter deras första möte, inser Dolly efter ett tag att hon själv skulle vara den perfekta matchningen för Horace. Hon antar utmaningen som innebär att hon stimulerar honom att upptäcka detta själv. Kommer Dolly att lyckas vinna hjärtat av hennes livs viktigaste kund?

Hur köper man biljetter till Hello, Dolly! på Broadway?

Det är lätt att köpa biljetter. Här ovan kan du välja ett datum som passar dig. Du får en översikt av alla tillgängliga biljetter. Välj därefter antalet biljetter, lägg dem i varukorgen och betala. Efter betalningen får du en bekräftelse och en voucher direkt via mejl. Du byter ut vouchern mot biljetter vid teatern på föreställningens datum i minst en timme innan showen börjar.

Sittplatserna bestäms av teatern på plats och det är därför du inte kan se vilka sittplatser du får vid bokningen. Platsnummer står tydligt markerat på biljetterna. För bokningar upp till fyra personer är ni garanterade platser bredvid varandra. När det gäller större grupper kommer teatern göra sitt bästa för att ni ska sitta tillsammans.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

  • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
  • Du får garanterat bästa sittplatser tillgängliga vid bokningstillfället
  • Professionell kundtjänst: du kan alltid kontakta mig via mejl eller WhatsApp
  • Pålitligt, säkert och snabbt
  • Betala med kreditkort eller PayPal
  • Om du väljer flexbiljett kan du avboka biljetterna upp till 10 dagar innan showdatum.

Skicka ett mejl till mig på [email protected] om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Information om showen

  • Barn under 4 år är inte tillåtna i teatern
  • Längd: 2 timmar och 40 minuter
  • Plats: Shubert Theatre, 225 West 44th Street

Biljetter till Hello Dolly på Broadway - Dolly

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat