Biljetter till Frozen på Broadway

Biljetter till Frozen på Broadway

Köp dina biljetter till Frozen på Broadway innan du reser till New York. Du sparar tid och pengar på att köpa dina teaterbiljetter online.  Disneys snödrottning Elsa, hennes syster Anna och snögubben Olof förvandlar New York City till kungariket Arendal. De kommer att föra med dig och dina barn på en resa till deras magiska värld av snö och is. Musikalen Frozen baseras på Disneyfilmen med samma namn. Det är den nionde Disneymusikalen som framförs på Broadway i Disneyteatern. Boka dina biljetter till Frozen innan du reser, och njut av hitsången “Let it Go” tillsammans med hela familjen.

Tyvärr visas den här showen inte längre

Om du vill gå till en annan Disneymusikal på Broadway kan du köpa biljetter till The Lion King eller Aladdin.

Contents

Magiska krafter

Låt dig föras med i den här förtrollande sagan om Frozen (Frost på svenska), som nu har blivit till en magisk musikal. Du kommer att känna igen den lilla prinsessan Elsa som inte kan kontrollera sina krafter som gör att hon kan förvandla allt till snö och is, och även hennes syster Anna. Elsa rymmer från slottet efter ha förvandlat kungariket av misstag till ett land med evig vinter. Anna försöker hitta henne under en äventyrsfull och inte helt problemfri resa men hon får oväntad hjälp av snögubben Olof, den charmiga Kristoffer och hans tama ren Sven.

Biljetter till Frozen på Broadway - Elsa Biljetter till Frozen på Broadway - Kristoffer och Sven

Hur kan jag köpa biljetter till Frozen på Broadway?

Biljetter till Frozen från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post samt den officiella vouchern. I vouchern står all information du behöver inför föreställningen. Biljetterna ligger klara i teaterns biljettkassa på showdagen. Du kan hämta ut biljetterna senast 30 minuter innan showen, och du behöver visa upp giltig fotolegitimation för att få dina biljetter.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

  • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
  • Du får garanterat bästa sittplatser tillgängliga vid bokningstillfället
  • Professionell kundtjänst: du kan alltid kontakta mig via mejl eller WhatsApp
  • Pålitligt, säkert och snabbt
  • Betala med kreditkort eller PayPal
  • Om du väljer flexbiljett kan du avboka biljetterna upp till 10 dagar innan showdatum.

Skicka ett mejl till mig på [email protected] om du vill boka för grupper för 20 personer eller fler.

Eric tipsar: Alla de kända sångerna från den populära tecknade filmen har kommit ända till Broadway! Filmen har omvandlats till en äkta Broadwaymusikal med vackra specialeffekter och humor för både ung och gammal. Var beredd på finskt bastubadande, dansk hygge och lustiga upptåg i de norska fjällen! Frozen är verkligen en show för familjer som vill upptäcka den istäckta världen av Arendal.

Information om showen

  • Minimiålder: lämplig för alla åldrar men rekommenderas från 8 år och upp
  • Längd: 2 timmar
  • Plats: St. James Theater, 246 West 44th Street
  • Klicka här för St. James Theater sittplatskarta
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat