Biljetter till Bad Cinderella på Broadway

Köp dina biljetter till Bad Cinderella på Broadway innan du åker till New York. Du kan enkelt köpa dina teaterbiljetter online, vilket sparar dig tid och pengar. Besök Imperial Theatre för att se den här enastående sagan som skrivits av Andrew Lloyd Webber. I Belleville är allt perfekt förutom Askungen. När Askungen riskerar att förlora sin enda vän gör hon allt i sin makt för att stoppa det, oavsett kostnaderna. Den första föreställningen är den 17 februari, 2023 Livet i Belleville I det vackra kungariket Belleville är allt perfekt: fälten är vackra, folket är vänligt och prinsen är väldigt charmig. Det är bara en person som står i vägen för ren perfektion - Askungen. Den udda fågelns enda vän är prins Sebastian, som ingen heller bryr sig om. Det är först när hans äldre bror Drömprinsen försvinner som han hamnar i rampljuset. Eftersom han är den kungliga arvingen måste han gifta sig. Askungen anar att hon kan förlora sin enda vän till den kungliga plikten, så hon bestämmer sig för att besöka den goda fen som kan fixa allt. Även om det har ett högt pris... En enastående saga Bad Cinderella är en musikal av Andrew Lloyd Webber som bland annat har skrivit Fantomen på operan och Evita. Det är en rolig tappning av Emerald Fennells bok. Broadway-föreställningen regisseras av Laurence Connor som även regisserat Les Misérables. Den magiska musikalen med ett budskap, finurliga texter och sprudlande musik har kallats för ett av Webbers bästa verk.

Köp dina biljetter till Bad Cinderella på Broadway innan du åker till New York. Du kan enkelt köpa dina teaterbiljetter online, vilket sparar dig tid och pengar. Besök Imperial Theatre för att se den här enastående sagan som skrivits av Andrew Lloyd Webber. I Belleville är allt perfekt förutom Askungen. När Askungen riskerar att förlora sin enda vän gör hon allt i sin makt för att stoppa det, oavsett kostnaderna.

Tyvärr visas den här showen inte längre

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Contents

Livet i Belleville

I det vackra kungariket Belleville är allt perfekt: fälten är vackra, folket är vänligt och prinsen är väldigt charmig. Det är bara en person som står i vägen för ren perfektion – Askungen. Den udda fågelns enda vän är prins Sebastian, som ingen heller bryr sig om. Det är först när hans äldre bror Drömprinsen försvinner som han hamnar i rampljuset. Eftersom han är den kungliga arvingen måste han gifta sig. Askungen anar att hon kan förlora sin enda vän till den kungliga plikten, så hon bestämmer sig för att besöka den goda fen som kan fixa allt. Även om det har ett högt pris…

Biljetter till Bad Cinderella på Broadway - Cast

En enastående saga

Bad Cinderella är en musikal av Andrew Lloyd Webber som bland annat har skrivit Fantomen på operan och Evita. Det är en rolig tappning av Emerald Fennells bok. Broadway-föreställningen regisseras av Laurence Connor som även regisserat Les Misérables. Den magiska musikalen med ett budskap, finurliga texter och sprudlande musik har kallats för ett av Webbers bästa verk.

Hur köper man biljetter till Bad Cinderella på Broadway?

Biljetter till Bad Cinderella på Broadway från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post direkt. För den här musikalen kommer du att få ett e-postmeddelande med QR-koderna senast 7 dagar innan showen! Visa helt enkelt den här QR-koden med din mobil på teatern och ha en trevlig show! Skicka ett mejl till mig om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

 • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
 • Du behöver inte ladda ner appar eller skriva ut biljetter. Visa endast QR-koden
 • Garanterat äkta biljetter
 • Bästa tillgängliga sittplatser, alltid bredvid varandra
 • Personlig kundtjänst: Du kan alltid kontakta mig direkt
 • Betala med Apple Pay, kreditkort eller PayPal
 • Om du väljer en flexbiljett, går det att avboka innan showdatum.

Information om musikalen

 • Minimiålder är: Rekommenderas från 10 år och upp. Barn under 4 år får inte komma in på teatern.
 • Längd: 2 timmar och 25 minuter
 • Plats: Imperial Theatre, 249 West 45th Street
 • Tillgänglighet:  T
 • Klicka här för Imperial Theatre sittplatskarta
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat