Lunchkryssning i New York (2 timmar)

Köp dina biljetter nu
Lunchkryssning i New York

En lunchkryssning i New York är det perfekta sättet att se fantastiska vyer över New York medan du njuter av en god lunch med öppen buffé och lyssnar på stämningsfull musik. Smaka på olika typiska amerikanska rätter och var inte för blygsam, du får äta så mycket du vill! Det ingår inte alkohol såvida du inte uppgraderar din biljett till öppen bar. Efter måltiden kan du ta en liten promenad på däck. Eller helt enkelt bara sitta kvar och njuta av den fantastiska utsikten genom stora panoramafönster. En live DJ bidrar till en fin stämning ombord på båten.

Köp dina biljetter till lunchkryssningen här

New Yorks sevärdheter

Lyssna på guiden ombord berätta historisk och rolig fakta om New York City eller helt enkelt koppla av och njuta av stämningen medan en DJ spelar dina favoritsånger. Om du vill föreviga ögonblicket kan du fråga personalen om att ta ett fotografi som du sedan kan hämta upp när ni kommer i hamn.

Båtturen lämnar från Chelsea Piers (ta bus M23 till West 23rd Street eller buss M14D till 18th Street, eller tunnelbanelinje A, C eller E till 23rd Street och promenera från där till kajen). Se till att anlända 30 minuter innan avgång för att få de bästa sittplatserna.

Eric tipsar: Om du känner för att börja lördag-eller söndagseftermiddagen med en sightseeing och en härlig brunch, är New York Bottomless Brunch Cruise ett perfekt val. Under två timmars båttur kan du njuta av utsikten av New York medan du fyller på din Mimosa.

 Praktisk information

Efter bokningen får du en voucher som du kan använda som biljett till båtturen.

  • Den här båtturen är säsongsbunden 
  • Längd: 2 timmar
  • Avgångsplats: Chelsea Piers
  • Avgångstid: Dagligen kl. 12.00

Boka dina biljetter till lunchkryssningen här

Lunchkryssning i New York - Frihetsgudinnan

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat