Vinn en resa till New York!

Vinn en resa till New York!

Vinn en resa till New York! Skulle du vilja få chansen att åka till New York i slutet av året eller under 2023 eller 2024? Delta då i den här hösttävlingen. NewYork.se ger bort en resa för 2 personer till The Big Apple! Det ingår tur-och returbiljetter med flyg, hotellrum i hjärtat på Manhattan, och entrébiljetter till toppattraktioner. Delta i den här tävlingen och vem vet, kanske du inom kort står på Times Square!

Tävlingen har avslutas

Contents

Vad ingår exakt i priset?

  • Flyg tur-och-retur till New York för 2 personer
  • Du kan välja ert avresedatum!
  • Tre nätter i ett hotell på Manhattan!
  • CO2 klimatkompensation

Härlig New York upplevelse med inträde till:

  • Edge eller Summit
  • Hop on Hop off buss
  • Hyrcyklar
  • One World Observatory
  • 9/11 Museum
  • Circle Line båttur

Ingår ej

Övriga kostnader som mat, dryck, reseförsäkring och ESTA/visum ansökningar ingår ej och du står själv för de utgifterna.

Delta i tävlingen

För att kunna vinna den här resan, måste du registrera dig till nyhetsbrevet via tävlingens anmälningsformulär samt stå med på listan för utskick av nyhetsbrevet vid den tidpunkt då vinnaren utses. Varje mejladress som registeras av New York Media Group B.V. mellan 12 september 2023 och 5 november 2023 har en chans att vinna tävlingen.

Viktigt

Observera att det är en åldersgräns på 21 år för att delta i tävlingen.
Var god och läs användarvillkoren för New York tävlingen här.

Tävlingen 2023

Vinnaren av vårens tävling 2023 är Fiona S. Fiona har med glädje tagit emot priset och ser fram emot sin resa till New York.

Vinnaren av hösttävlingen 2023 är Diana K. Diana blev glatt överraskad när hon fick veta att hon var vinnaren och har med glädje tagit emot priset. Tillsammans kommer vi att planera en oförglömlig resa för henne.

Vinn en resa till New York - 2023 hösttävling

Tävlingen 2022

Vinnaren av tävlingen 2022, som ägde rum sommaren 2022, tillkännagavs den 9 september 2022. Esa H. tog emot sitt pris och tillsammans med sin partner reste de båda till New York i februari 2023: “Vi har återvänt från vår resa och det var fantastiskt! Vädret var fantastiskt, nära 20 grader ibland, vilket var exceptionellt varmt. På det hela taget var resan fantastisk och alla arrangemang fungerade bra. Tack igen för vinsten!”

Vinn en resa till New York - Tävling 2022 Vinn en resa till New York - Tävling 2022 Vinnar

Tävlingen 2018

Vinnaren av tävlingen från hösten 2018 utsågs den 2 december. Inge S. tog emot priset och har nu fått biljetterna. Hon och hennes man åkte till New York i mars 2019. Så här skriver hon själv om deras upplevelser: “Vi älskade verkligen den här resan. Det var en helt fantastisk upplevelse i den här underbara staden. NewYork.se appen och alla tips fungerade precis som utlovade. Vi kommer gärna tillbaka för att se ännu mer nästa gång!”

Vinn en resa till New York - Brooklynbron Vinn en resa till New York - Skyline

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat