Transport från JFK till Newark eller Newark till JFK

Transfer från JFK till Newark eller Newark till JFK

Om du ska åka från JFK till Newark (eller Newark till JFK) finns det olika resealternativ att välja mellan. Du kan ta tåget från flygplats-till-flygplats det enda problemet är då att du måste byta tåg två gånger. Om du har bagage och ont om tid är det alternativet inte att rekommendera, du behöver även köpa tre olika biljetter.

Taxi från JFK till Newark eller Newark till JFK

Att ta en taxi är ett bättre alternativ än tåget, men jag rekommenderar det inte. JFK tillhör New York stad och Newark tillhör New Jersey och därför har taxi-chaufförerna rätt att ta ut en speciell avgift för att köra mellan staterna. De kör också genom Manhattan som oftast kan vara mycket trafikerat.

Om du tar en taxi från JFK till Newark, räkna då med att betala $160 + två olika tullavgifter $20 Newark Airport Surcharge och dricks. En taxi från Newark till JFK kostar mindre än så. Jag rekommenderar alltid att boka en bil genom car service online i förväg. Det är också ett bra alternativ om ni är flera i sällskapet, eftersom ni då kan boka en SUV för upp till sex personer. Om ni väljer att ta en taxi, behöver ni två bilar.

Hur bokar jag en bil?

Att boka en bil genom car service online är inte enbart billigare utan du kommer även att spara tid. När du bokar en privat “inter-Airport transfer” från John F. Kennedy International Airport (JFK) till Newark Airport (EWR) eller vice versa behöver du fylla i dina bokningsuppgifter på din biljett.

Du kan sedan välja antingen Sedan för upp till tre passagerare, en Minivan för upp till fem passagerare eller en sUV för upp till sex passagerare. Allt du behöver göra när du anländer är att visa chauffören din bokning/biljett.

Notera att det är ett privat inter-Airport-transfer, vilket innebär att summan är detsamma oavsett hur många människor som är med i sällskapet. Vilket innebär att desto fler ni är, desto billigare blir det.

Priser

JFK till EWR/EWR till JFK med Sedan (upp till tre passagerare):

Boka din privata inter-airport transfer med Sudan här

JFK till EWR/EWR till JFK med Minivan (upp till fem passagerare):

Boka din privata inter-airport transfer med Minivan här

JFK till EWR / EWR till JFK med SUV (upp till sex passagerare):

Boka din privata inter-airport transfer med en SUV här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat