The Ride i New York

Köp dina biljetter nu
the ride bus in new york city

The Ride i New York är verkligen en unik upplevelse. The Ride är inte en sightseeingtur som alla andra. Den högteknologiska bussen tar dig runt Manhattan under en spektakulär tur. The Ride är en hyllning till New Yorks mångfald av människor, kulturer och nationer som för New York City till en oförutsägbar och förtrollande stad!

Boka biljetter till The Ride här

Contents

The Ride genom New York City

The Ride låter sina besökare upptäcka New York City på ett annorlunda sätt. Bussturen är lika populär bland New York-bor som hos turister.  Rundturen är interaktiv och erbjuder improvisationskomedi, Broadwaysånger och performances samt intressanta fakta om city. Det är en riktigt kul aktivitet att uppleva när du är i New York. The Ride är lite annorlunda än Hop on Hop off bussarna eftersom The Ride är till för er som vill göra lite snabb sightseeing och få underhållning samtidigt. Rundturen är 6,8 km i New York City och du kommer att kunna fotografera de mest berömda sevärdheterna genom stora panoramafönster.

En interaktiv buss

Den 75 minuter långa bussturen är en högteknologisk buss som har plats för 49 passagerare, med 40 tv-skärmar och över 3000 LED ljus. Det mest iögonfallande är ändå stora panorama fönster på bägge sidor av bussen. Det finns även stora fönster i bussens tak och man har en perfekt utsikt över alla byggnader och gator i city. Dessutom har bussen en egen mini-läktare med tre stolrader, som en teater på hjul. Det finns inga dåliga säten på bussen! The Ride har nästan en egen personlighet och tillsammans med roliga bussvärdar är du garanterad fantastisk underhållning. Det är superroligt att se dina egna överraskade miner och även hos dem på gatorna. Men det är också New Yorks charm: underliga saker som överraskar, vilket inte är en ovanlig upplevelse i New York.

The Ride i NYC - Passagerare The Ride i NYC - Vågen

Vad kan du förvänta dig av The Ride?

Väl på bussen möter du dina värdar, Scott och Jackie! När The Ride kör iväg blir du introducerad för alla på gatan. Några av dem är skådespelare som deltar i showen. Andra är helt enkelt folk på gatan. Alla i bussen deltar i showen och överraskar publiken med att vinka eller att sjunga ”New York, New York.” Det är en show där både publik och skådespelare deltar!

Bussen passerar några av New Yorks bästa sevärdheter som Empire State Building, Grand Central Station, Central Park, Chrysler Building och Times Square. Din kunskap om New York kommer också att ställas på prov. Var förberedd på att vad som helst kan hända, när som helst.

Praktisk information

Efter bokningen, får du en kupong som du kan skriva ut och byta till en biljett för rundturen, eller visa upp som mobil kupong på telefonen.

  • Längd: 75 minuter
  • Avgångsplats: 42nd Street och 8th Avenue
  • Avgångstid: Flera avgångar under hela dagen
  • Åldersgräns: Lämplig för barn från 6 år och uppåt

Boka biljetter till The Ride här

The Ride i NYC - Dansare The Ride i NYC - Värden

The Ride som ingår i rabatpasset

Om du till exempel har ett New York Sightseeing Flex Pass eller ett Sightseeing Day Pass är The Ride en av de attraktioner du kan välja mellan. Om du använder passet betalar du mindre för denna roliga upplevelse och du kan till och med reservera din plats i förväg.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat