Biljetter till The Phantom of the Opera på Broadway

Biljetter till The Phantom of the Opera på Broadway

Köp dina biljetter till The Phantom of the Opera på Broadway innan du åker till New York. Det är enkelt att köpa dina teaterbiljetter online och du sparar tid och pengar. Musikalen The Phantom of the Opera har blivit utförd i Majestic Theater, som är en av de största och vackraste teatrarna på Broadway, ända sedan den öppnade 1988. Det finns en anledning till att musikalen är så populär. Jag kan verkligen rekommendera dig att gå och se The Phantom of the Opera eller en av de många andra Broadway showerna när du är i New York eftersom de är väldigt underhållande!

Tyvärr visas den här showen inte längre

Om du vill se en annan musikalklassiker kan du se Chicago eller Wicked på Broadway.

Contents

Mest långlivade Broadway musikalen

The Phantom of the Opera av Andrew Lloyd Webber är den längst gångna musikalen med flest spelningar i Broadways historia. The Phantom of the Opera är baserad på den franska novellen Le Fantôme de l’Opéra av Gaston Leroux (1868-1927). Det är historien om en maskerad man som lurar i katakomberna under operahuset i Paris och hemsöker alla de som vistas där. Han är vansinnigt förälskad i den unga oskyldiga sopranen Christine och tillägnar sitt liv åt hennes karriär.

Biljetter till The Phantom of the Opera på Broadway - The Phantom och Christine Biljetter till The Phantom of the Opera på Broadway - Maskeraden

The Phantom och hans kärlek till Christine

År 1881 i det berömda operahuset i Paris blir Carlotta, operahusets sopran och primadonna, plötsligt bryskt avbruten under en repetition av The Phantom. Hon vägrar att uppträda under kvällens föreställning och ägarna till operahuset vet inte vad de ska ta sig till. Något motvilligt låter de Christine, en av flickorna i kören, provsjunga och hon överraskar alla med sin änglalika röst. Men hur kommer det sig att de inte har upptäckt henne innan? Och vem har lärt henne att sjunga på det sättet?

Showen har en fabulös samling av scendekorer och kostymer och musik komponerad av Andrew Lloyd Webber. Om du vill se en klassiker och ett sant musikskådespel så ska du gå och se The Phantom of the Opera.

Biljetter till The Phantom of the Opera på Broadway - Dekor Biljetter till The Phantom of the Opera på Broadway - Båtturen

Hur köper man biljetter till The Phantom of the Opera på Broadway?

Biljetter till The Phantom of the Opera på Broadway från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post direkt. För den här musikalen kommer du att få ett e-postmeddelande med QR-koderna senast 7 dagar innan showen! Visa helt enkelt den här QR-koden med din mobil på teatern och ha en trevlig show! Skicka ett mejl till mig om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

 • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
 • Du behöver inte ladda ner appar eller skriva ut biljetter. Visa endast QR-koden
 • Garanterat äkta biljetter
 • Bästa tillgängliga sittplatser, alltid bredvid varandra
 • Personlig kundtjänst: Du kan alltid kontakta mig direkt
 • Betala med Apple Pay, kreditkort eller PayPal
 • Om du väljer en flexbiljett, går det att avboka innan showdatum.

Eric tipsar: The Phantom of the Opera är absolut den mest överlägsna och storslagna musikalen som Broadway någonsin har sett. Även om du inte är förtjust i klassiska operor, kan du njuta av berättelsen, scenen och dräkterna. Det är svårt att veta var man ska titta eftersom det hela tiden händer så mycket på scenen! Passa på att köpa något litet att äta och dricka under pausen eftersom The Phantom aldrig slutar att spöka…

Information om musikalen

 • Minimiålder: Rekommenderas för barn från 8 år och upp. Barn under 4 år är inte tillåtna på teatern.
 • Längd: Ungefär 2 timmar och 30 minuter
 • Plats: Majestic Theater, 245 West 44th Street
 • Tillgänglighet: T
 • Klicka här för Majestic Theater sittplatskarta
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat