Strand bokhandel i New York

Strand bokhandel i New York

Strand bokhandel i New York är den största bokhandeln utan ett överdrivet kommersiellt syfte i staden. Denna bokhandel i New York har mer än 2,5 miljoner böcker i lager. Den nära “3 mil långa” boksamlingen omfattar nya, begagnade och sällsynta böcker – nästan vilken titel som helst kan hittas på The Strand. Dessutom säljer de vinyl, kläder och brevpapper. Medan du letar efter en present till dig själv, ditt hem eller dina nära och kära är det inte omöjligt att du stöter på en kändis.

Strand bokhandel i New York

Samlingen i den här bokhandeln i East Village täcker ett brett spektrum av genrer, så det finns något för alla smaker. Eftersom Strand Book Store säljer många böcker kan det vara en utmaning att hitta en viss bok. Personalen kan leta upp en bok åt dig i deras datadatabas och berätta vilken avdelning boken finns i. Strand är ett bra ställe att köpa en present till vänner och familj. Om du inte vet vad du ska ge dem kan du fråga personalen eller skaffa ett e-presentkort med oändlig giltighet.

Eric tipsar: Du kan kombinera ditt besök i den här bokhandeln i New York med att utforska East Village. Detta är ett utmärkt område att shoppa i eftersom det finns många små butiker. Varje måndag, onsdag och helg kan du gå till Union Square Greenmarket.

Strand bokhandel i New York - Inne Strand bokhandel i New York - Böcker

Ursprung av Strand NYC

Strand bokhandel är en av de äldsta oberoende bokhandlarna i New York. Butiken öppnade 1927 som en second hand-bokhandel och en plats där bokälskare kunde samlas. På femtiotalet flyttade butiken till sin nuvarande plats och började även sälja nya och sällsynta böcker.

Praktisk information

Du kan ta tunnelbanelinjerna 4, 5, 6, L, N, Q, R eller W till Union Square Station och gå på fem minuter till bokhandeln. Förutom den stora bokhandeln i East Village hittar man också en Strand på Columbus Avenue på Upper East Side.

  • Öppettider: Alla dagar från kl.10.00 till 20.00
  • Plats: 828 Broadway

Strand bokhandel i New York - Bokhyllor Strand bokhandel i New York - Barnböcker

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat