Sneaker-butiker i New York

Sneaker-butiker i New York

Sneaker-butiker i New York är ett paradis för skoälskare. New York har allt: från stora varumärken till exklusivare stilar. Många av affärerna är mer än bara butiker, och de är verkligen värda ett besök. Det finns så mycket att se! Du bör inte missa de här sneaker-affärerna när du ska shoppa i New York.

Contents

Sneaker-butiker i New York

New York är den perfekta platsen för shopping. Till exempel kan du besöka Fifth Avenue för att hitta många välansedda exklusiva butiker, eller strosa längs gatorna i SoHo för en blandning av stora varumärken och små boutiquer. Båda områdena innehåller stora butiker som Adidas och Nike.

Det finns skobutiker runt om i stan, men för sneaker-älskare finns det ett par sneaker-butiker i New York som inte får missas under din resa.

Kith

Kith i New York är ett fenomen. Det här sko- och klädmärket säljer inte bara produkter från sina egna produktserier, utan även från andra välkända och mindre kända varumärken. Exempel är Oakley, New Balance och The North Face. Kith lanserar också samarbeten med sportklubbar som New York Knicks och museer som American Museum of Natural History!

Den här sko- och klädkedjan har flera butiker i stan och deras ställe i SoHo är mest känt. Kith i Brooklyn är också värt ett besök och det finns i Williamsburg.

Eric tipsar: “Vid sidan av sportskor och kläder kan du även besöka Kith för glass och milkshakes. Kith Treats finns i alla Kith-butiker, så om du blir hungrig när du shoppar är ett depåstopp vid Treats absolut värt det.”

Sneaker-butiker i New York - Kith Sneaker-butiker i New York - Shopping

YankeeKicks

På YankeeKicks i NoHo kan du hitta alla typer av sneakers; från enkla par till mycket dyra och exklusiva. De har till och med ett hemligt rum här med mycket extraordinära sneakers. Förutom skor är de kända för sina strumpor i alla färger.

Extra Butter

Extra Butter på Lower East Side är himmelriket för skoälskare. Deras sneakersamling är noggrant framtagen, med allt från älskade klassiker till unika utgåvor i alla sorters stilar. Varumärket säljer även smycken, klockor, hushållsvaror och mer.

District One

Om du letar efter en exklusivare sneaker har du bra chans att hitta något för dig hos District One i Lower East Side. Här kan du köpa dyrbara sneakers till rimliga priser, och folk säljer även sina sportskor här så utbudet förändras konstant. I District One finns det något för hela familjen, även sneakers för barn!

Sneaker-butiker i New York - Sneaker butiker Sneaker-butiker i New York - skor

Laced Up

Laced Up är en annan återförsäljare av sneakers i New York. Den här NoHo-butiken började som en liten affär i Albany, New York och har nu expanderat till sex platser genom hela New York, även en i Woodbury Common. I NoHo-butiken, som är den största, hittar du både nya skor och second-hand-sneakers, så du kommer nästan garanterat att få tag på ett unikt par. Många av skorna är inslagna i plast. Det gör man för att hålla sportskorna vackra och fria från skador så att de behåller sitt värde!

Sneaker-butiker i New York - Exklusiva sneakers

Exklusiva sneaker-butiker i New York

Vid sidan av butiker med sneakers som vi nämnt här ovan finns det några till där du hittar skor med högre prislappar. Dessa är väldigt exklusiva skor och därmed finns de i exklusiva butiker. Det är vanligtvis inte tillåtet att filma och det kan vara kö till entrén, men ett riktigt sneaker-fan bör inte hoppa över de här butikerna. Besök exempelvis Stadium Goods i SoHo eller Flight Club nära Union Square.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat