New York Nightclub Experience

New York Nightclub Experience

New York Nightclub Experience är för er som vill festa på en nattklubb i New York. Du får gå före i kön, inga problem med dörrvakter och självklart tillträde till coola klubbar i New York. Det är en perfekt chans att träffa nya människor och ha en härlig utekväll i New York. New York Nightclub Experience börjar kl. 22.45 på en central plats i Midtown där du träffar din guide och övriga deltagare. Nedan kan du läsa om min personliga upplevelse men klubbarna kan variera från gång till gång.

Den här guidade rundturen går inte att boka för närvarande. Du kan boka Rooftop Bar Tour istället för att upptäcka New Yorks uteliv. 

Nattlivet på Manhattan

Vi började i Midtown och gick till den första klubben. Klubben var allt annat än ett vanligt turisthak. Guiden var väldigt vänlig och man kunde småprata lite. Härifrån fortsatte vi till en annan klubb i närheten. Eftersom det kan vara olika klubbar varje gång, promenerar man eller åker i en privat bil mellan dem. Det ingår tre drinkar under kvällen. Guiden lämnade direkt efter vi hade kommit till den sista klubben, och man kan stanna kvar och fortsätta kvällen på egen hand. Det ingår ingen transport tillbaka till mötesplatsen, det snabbaste sättet att resa på vid den här tiden är med tunnelbana eller taxi. Antalet deltagare per grupp varierar per kväll, maximala antalet är 40 personer. Det är ofta ett internationellt sällskap, guiden pratar engelska och ofta även ett till språk. Eftersom det är en sträng klädkod på de flesta klubbar, klä dig för en utekväll i New York.

New York Nightclub Experience - Drinkar New York Nightclub Experience Club

Eric tipsar: För det första är det här ett riktigt bra erbjudande! För det mesta är det svårt att komma in på en nattklubb i New York – det gäller framför allt för grupper. Den här turen ger dig tillträde till berömda klubbar och det ingår även ett antal drinkar. Under en normal utekväll brukar jag betala ca 100-200 dollar för drinkar och inträde. Den här turen är en bråkdel av priset och det ingår tre drinkar. Ett annat plus är att de flesta deltagare var ensamresenärer, så tveka inte att boka New York Nightclub Experience om du är i New York på egen hand.

Praktisk information

Efter köpet, kommer du att få en voucher (kupong) med all information. Du behöver inte skriva ut vouchern.

 • Längd: Den här rundturen har ett öppet slut men avslutas vid den sista klubben. Tänk på att det inte ingår transport tillbaka till mötesplatsen.
 • Avgångsplats: 542 9th Avenue (Midtown)
 • Avgångstid: kl. 22.45. Se till att anlända 15 minuter innan, om du är sen riskerar du att missa rundturen. Arrangören gör sitt bästa för att se till att du kommer med.
 • Avgångsdagar: fredagar och lördagar
 • Minimiålder: 21 år, ta alltid med giltigt leg (passet)
 • Krav på covid-19 vaccinationsbevis
 • Klädkod: Inga gymnastikskor, baggy jeans eller shorts
  • Rekommenderas för män: snygga jeans, knäppt skjorta, svarta skor eller kostym.
  • Rekommenderas för kvinnor: snygga kläder för en utekväll och högklackat.
 • Vid vissa takbarer och klubbar måste alla gäster hänga av sig jackan i garderoben. Priset för detta ingår inte i rundturen.
 • Den här guidade rundturen är inte ansvarig för eventuella skador som orsakas av deltagare av rundturen och förbehåller sig rätten att be personer som beter sig olämpligt att avsluta rundturen.
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat