NFL Experience Times Square

NFL Experience Times Square

När du gillar amerikansk fotboll och du gillar New York Jets och New York Giant, bör du definitivt besöka NFL Experience. NFL Experience Times Square är ett attraktion helt tillgängnad amerikansk fotboll. Syftet med stället är att besökare ska uppleva följande motto: ”enter as a fan, become a player and leave a champion”. Det är ett interaktiv attraktion där du kan uppleva amerikansk fotboll på olika praktiska sätt.

NFL Experience har stängt. Som alternativ rekommenderar jag att ta Madison Square Garden All Access Tour.

Amerikansk fotbollsattraktion

Ett besök upp till de fyra våningar höga NFL Experience börjar med att du tar hissen upp till högsta våningen. Här i teatern, med bilder som projekteras framför och bredvid dig medan du sitter i stolar som rör på sig, kan du följa spelarna i olika säsonger och uppleva några överraskningar. När du fortsätter ned till övriga våningar finns det ett antal olika aktiviteter. Dina egna talanger för amerikansk fotboll kommer också att testas. Se hur högt du kan hoppa, jämför dina händer med spelarnas egna händer, och pröva att kasta en fotboll. Pröva spelarnas kläder med hjälp av den senaste moderna digitala tekniken, och mycket mer.

NFL Experience är verkligen en hands-on upplevelse för alla fans av amerikansk fotboll, du kommer att bli en del av spelet, träffa spelare och matcherna av den här populära formen av sport. Ta dina chanser att utvecklas som spelare i början av säsongen till att bli vinnare av Super Bowl! Om du blir sugen på något att äta under besöket, kan du beställa något hos NFLX Eats. Beställ till exempel mat som är ”arena-inspirerad” som pricken över i:et under ditt besök! Om du vill slutföra din resa bör du definitivt köpa biljetter till en riktig match. Se sportkalendern för sportevenemang i New York för för att se tillgängligheten.

Eric tipsar: NFL Experience är en trevlig attraktion för alla som vill lära sig mer om amerikansk fotboll. Dessutom finns det många interaktiva aktiviteter som är kul för barn i olika åldrar, även om de (eller du) inte vet något om sporten. Innan lunch är det relativt lugnt så om du vill undvika folkmassorna är det bättre att gå dit på morgonen.

NFL Experience Times Square - Salen NFL Experience Times Square - Dokumentation

Praktisk information

  • Öppettider: Dagligen från kl. 10.00 till 20.00
  • Plats: 20 Times Square, hörnan 7th Avenue och 47th Street
  • För den bästa upplevelsen, ta på dig lättare träningskläder och gympaskor.
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat