New York CityPASS

Köp dina biljetter nu
New York City PASS

New York CityPASS är verkligen ett måste om du besöker New York för första gången. Vuxna betalar ca 1203 SEK och barn upp till 18 år betalar ca 1085 kr för entré till sex olika attraktioner. Du kan spara upp till 40% av ursprungspriset. New York CityPASS är enkelt att använda och är giltigt under nio dagar från första användningsdagen.

Köp ditt New York CityPASS här

6 olika sevärdheter

Om du vill se och uppleva New Yorks höjdpunkter såsom museer och vill se staden från ett annat perspektiv, då är New York CityPASS ett bra köp. Passet är giltigt i nio dagar. Du behöver inte oroar dig för att stressa runt och du kan planera din tid i New York på ditt sätt. Passet ger dig entréer till sex olika attraktioner, även om du enbart besöker Empire State Building, Top of the Rock, ett museum och tar en båttur, har du sparat in kostnaden för ursprungspriset.

Sevärdheter med New York CityPASS

  • Empire State Building inklusive en audiotour
  • Top of the Rock ELLER The Guggenheim Museum inklusive en audio tour
  • Frihetsgudinnan och Ellis Island ELLER en av båtturerna med Circle Line Cruises
  • 9/11 Museum ELLER Intrepid Sea, Air and Space Museum
  • The American Museum of Natural History
  • The Metropolitan Museum of Art (inklusive entrébiljetter på samma dag till Met Brauer och Met Cloisters)

New York CityPASS - 911 Museum New York CityPASS - Circle Line Cruise

Hur fungerar New York CityPASS?

Du kan beställa New York CityPASS enkelt och säkert här. En QR-kod kommer därefter skickas via e-post till dig, och du kan visa den på mobilen vid sevärdheterna du planerar att besöka. DU kan även skriva ut QR-koden om du föredrar ett fysiskt kort. Ditt CityPASS är giltigt under nio dagar från första användningsdagen.

Med New York CityPASS kan du besöka sex olika attraktioner. Som tidigare nämt kan du välja mellan att besöka 9/11 Museum eller Intrepid Sea, Air and Space Museum. Du måste också välja mellan att besöka Top of the Rock eller gå till Guggenheim museet. Du kan även ta en båttur och kan då välja mellan Frihetsgudinnan och Ellis Island eller att ta en av en av båturerna med Circle Line Cruises. Landmark Cruise, Harbor Lights Cruise, Liberty Cruise,  eller en tur med The BEAST ingår i passet.

Visste du om att du med ett New York CityPASS kan besöka Empire State Building två gånger på samma dag? Besök byggnaden under dagtid och återvänd kvällstid och få gratis entré. Det andra besöket gäller i maj-augusti efter kl. 22:00 till stängningsdags och från september-april från kl. 20:00 till stängningsdags. Ett perfekt sätt att få vyerna över city under dagtid men även att beundra den glittrande staden från ovan på kvällen.

New York CityPASS - Empire State BuildingNew York CityPASS Metropolitan Museum of Art

Fördelar med New York CityPASS

Det finns flera fördelar med New York CityPASS, Du slipper de, oftast långa, köerna genom att du får tillträde till VIP entréerna. Dessutom får du med ett New York CityPASS ett antal rabattkuponger. Du måste boka en tid för ditt besök i förväg. Under högsäsong som sportlov, sommar och högtidsdagar, rekommenderas man boka i förväg för att vara säker på inträde på en viss tid. (Vid sevärdheter där det inte krävs bokning, får man räkna med en del kötid på populära dagar.)

Du kan köpa New York CityPASS här

Eric tipsar: Jag råder alla som är i New York för första gången att köpa ett New York CityPASS! Du sparar upp till 39% av priset, även om du endast besöker hälften av sevärdheterna. Du kommer att spara en hel del tid då du har tillträde till VIP köerna, Besök inte New York utan ett New York CityPASS! Jag kan varmt rekommendera att ta en av båtturerna, eftersom de är både avkopplande och eftersom du har köpt biljetterna i förväg behöver du inte heller stå i kö och vänta.

Vad kostar ett CityPASS för New York?

New York CityPASS kostar ca 1203 SEK men i de flesta fall är det inte det mest prisvärda alternativet. Använd min sida för att upptäcka vilket rabattkort som passar din planering bäst.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat