NBC Studio Tour i New York

Köp dina biljetter nu
NBC Studios i New York

NBC Studio Tour i New York är en perfekt aktivitet för alla fans av tv-shower som The Today Show och Saturday Night Live som är väldigt populära i USA. Under den här rundturen kommer du att få se mer backstage och olika berömda tv-studior för ett antal amerikanska tv-shower. Guiden kommer också att visa dig några av de mest berömda filminspelningsplatserna i New York.

Boka dina biljetter till NBC Studio Tour i New York här

Besök NBC Studios

Rundturen börjar med en guidad rundtur på New Yorks gator. Du kommer att se olika berömda TV-och filminspelningsplatser. Med hjälp av guiden kommer du att känna igen scener från några av de berömda showerna och filmerna. Efter rundturen fortsätter ni till en inspelningsstudio hos en av de berömda produktionsbolagen. Här spelas TV-shower in som Saturday Night Live och Tonight Show. Sedan går ni vidare till video-och ljudstudios samt kontrollrummet hos NBC där du lär dig mer om hur en TV-show produceras. Höjdpunkten under rundturen är att producera en egen del av en tv-show tillsammans. Klippet skickas efteråt via mejl.

Praktisk information

Efter köpet får du en voucher (kupong) som du kan skriva ut och använda som biljett för rundturen, eller visa upp som mobilbiljett på telefonen.

  • Längd: 3 timmar
  • Avgångsplats: Pulitzer Fountain (framför Plaza Hotel) på 59th Street och Fifth Avenue
  • Avgångstid:
    • Måndagar, onsdagar och fredagar: kl. 12:00
    • Lördagar: kl. 13:30

Boka NBC Studio Tour här

Eric tipsar: Den här rundturen är intressant för dem som tycker om amerikanska TV-serier. Annars kan jag inte rekommendera den här turen. Jag avråder även från att ta med barn på rundturen såvida inte de också är stora fans av samma TV-serier!

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat