Mamma Mia! på Broadway biljetter

Mamma Mia on Broadway Tickets

Köp dina Mamma Mia! på Broadway biljetter innan du åker till New York. Det är enkelt att köpa dina teaterbiljetter online vilket sparar tid och pengar. Mamma Mia! på Broadway är en otroligt härlig feel-good musikal och perfekt för en utekväll på Broadhurst Theater i New York. Berättelsen kretsar kring en oberoende mamma och hennes något busiga och vilda dotter. Oh och tre möjliga pappor. Ja, tre. Sophie är en ung tjej som bor och lever på den grekiska ön Kalokairi med sin mamma Donna. Hon har ingen aning om vem hennes pappa är. Trots det har hon en dröm och önskan att hennes far ska lede henne nerför altaret på hennes stora dag. Efter att ha gått igenom och läst hennes mammas dagböcker har hon tre möjliga kandidater och hon bestämmer sig för att bjuda alla tre till bröllopet. Hon förlitar sig på ödet och hoppas och tror att hon kommer att veta vem hennes far är i det ögonblick hon ser honom. Men saker och ting går inte exakt enligt planen.

Tyvärr visas den här showen inte längre

Se här ett urval av andra Broadwayshower som visas just nu

Musik från ABBA

Musikalen inkluderar musik från en av världens mest berömda band och Sveriges stolthet – ABBA. Kommer du ihåg Dancing Queen? Eller Thank you for the Music? Jag slår vad om att du vet hur du dansar loss till Voulez Vous! Alla de hitsen är med i musikalen och givetvis titelsången. Musikalen skiljer sig från de andra musikalerna på Broadway, du kommer garanterat vilja gå upp och dansa!

Mamma Mia i NYC - Broadwaymusikal Mamma Mia i NYC - Manlig Ensamble

”Thank you for the music”

Det finns fler anledningar till att gå och se Mamma Mia, inte enbart för att få uppleva Abbas musik. Handlingen är lika spännande som musiken. Man kan inget annat än att bli förälskad i hela storyn när karaktärerna tar sig igenom sin kamp och triumf. Mamma Mia! är en berättelse om kärlek, vänskap men framför allt bjuder den på skratt. Om du vill ha en minnesvärd kväll ute och kanske dansa lite, ja då är Mamma Mia! en musikal för dig!

Mamma Mia i NYC - Affisch Mamma Mia pa Broadway i New York

Hur köper man Mamma Mia! på Broadway biljetter?

Det är lätt att köpa biljetter till Mamma Mia! med hjälp av länken nedan. Jag rekommenderar att köpa biljetter online innan du reser till New York. Varför? Webbplatsen garanterar dig utmärkta sittplatser i Orchestra eller Front Mezzanine med rabatt. Du sparar både tid och pengar och framför allt behöver du inte leta efter biljetter då du är i New York. Många musikaler på Broadway är väldigt populära och blir snabbt slutsålda.

Det är lätt att köpa en biljett:

  • Klicka på länken och välj det datum som passar dig
  • Fyll i all information och betala
  • Kontrollera din mejl för bekräftelse och voucher (kupong)
  • Byt ut din voucher vid teatern ett par timmar innan showen börjar

Teatern bestämmer sittplatserna och det är därför du inte får platsnummer vid bokningstillfället. När du byter ut vouchern mot biljetter kommer platsnumret stå tydligt markerat. För grupper upp till fyra personer garanteras ni säten bredvid varandra. När det gäller större grupper kommer teatern att göra sitt bästa.

Information om musikalen

  • Åldersgräns från 4 år
  • Längd: Ungefär 2 timmar och 30 minuter
  • Plats: Broadhurst Theater, 235 West 44th Street

 

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat