Les Misérables på Broadway biljetter

Les Miserables in NYC

Köp dina Les Misérables på Broadway biljetter innan du reser till New York. Det är enkelt och säkert att köpa biljetter online, och du sparar tid och pengar. Musikalen Les Misérables på Broadway i New York är en uppdaterad version av den Tony Award-vinnande klassiska musikalen som är älskad av många. 2012 gick Les Misérables upp på bio, då med skådespelarna Anne Hathaway, Hugh Jackman and Russel Crowe. Filmen tog hem flera priser. Nu gör Les Misérables åter entré på musikalscenen. Den intima atmosfären på Imperial Theater är perfekt för att återberätta Victor Hugo´s klassiska novell. Faktum är Les Misérables ursprungligen spelades på Imperial Theater för 13 år sedan med stor framgång. Utan tvekan kommer succén bli det samma igen med en ny generation av publik på Broadway.

Tyvärr visas den här showen inte längre

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Contents

Victor Hugo’s Les Misérables

Victor Hugo’s Les Misérables är en historia om Jean Valjean som har suttit fånge i över 19 år för stöld av en brödlimpa. Bitter ut av år av lidande måste Valjean på nytt lära sig att ta kontroll över sitt liv. Vilket så klart är lättare sagt än gjort. Valjean berättelse löper parallellt och sammanflätas med en historia om den franska revolutionen, där unga idealister kämpar för ett bättre land. Les Misérables är även en historia om kärlek. Valjeans adopterade dotter Cosette blir kär i en av revolutionärerna, Valjean blir själv indragen i kampen när han försöker skydda sin dotter men han vill inte begränsa hennes frihet. Det är en passionerad och hjärtevarm berättelse men framför allt upplyftande.

Les Miserables i NYC - Musikalartisterna Les Miserables pa Broadway i New York

Klassiska sånger som “I Dreamed a Dream”, “On My Own” och “One Day More”

En av de populäraste låtarna sedan musikalen hade debut 1987 är I Dreamed a Dream. Under 2014, kommer låten åter igen stjäla mångas hjärtan, och fansen kommer även känna igen andra klassiker så som On My Own, Bring Him Home, Do you hear People Sing?, Empty Chairs at Empty Tables, Master Of The House med flera. De som inte har sett musikalen tidigare kommer säkerligen lämna teatern nynnandes på de klassikern One day More. Låten som utförs av samtliga på scen betonar verkligen den storslagna historien.

Les Miserables i NYC - Affisch Les Miserables i NYC - Jean Valjean

Hur köper man Les Misérables på Broadway biljetter?

Det är lätt att köpa biljetter. Här ovan kan du välja ett datum som passar dig. Du får en översikt av alla tillgängliga biljetter. Välj därefter antalet biljetter, lägg dem i varukorgen och betala. Efter betalningen får du en bekräftelse och en voucher direkt via mejl. Du byter ut vouchern mot biljetter vid teatern på föreställningens datum i minst en timme innan showen börjar.

Sittplatserna bestäms av teatern på plats och det är därför du inte kan se vilka sittplatser du får vid bokningen. Platsnummer står tydligt markerat på biljetterna. För bokningar upp till fyra personer är ni garanterade platser bredvid varandra. När det gäller större grupper kommer teatern göra sitt bästa för att ni ska sitta tillsammans.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

  • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
  • Helpdesk på svenska: du kan alltid kontakta mig via mejl eller WhatsApp
  • Inga andra partners: du köper direkt från källan
  • Pålitligt, säkert och snabbt
  • Betala med kreditkort eller PayPal

Skicka ett mejl till mig på [email protected] om du vill boka för grupper för 9 personer eller fler.

Eric tipsar: Vad kan jag säga om Les Misérables: det är musikalernas musikal. Man kan inte jämföra den med filmen eftersom det är en helt annan stämning i teatern. Handlingen och sångerna är vänligt känslosamma och för mig är det här en klassisk Broadwayshow som man inte ska missa att uppleva.

Praktisk information

  • Längd: Ungefär 2 timmar och 50 minuter
  • Plats: Imperial Theater, 249 West 45th Street

 

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat