Biljetter till Kinky Boots i New York

Kinky Boots Broadway

Spara pengar på dina biljetter till Kinky Boots i New York  genom att köpa dem innan din resa. Det är enkelt och säkert att köpa teaterbiljetter online och du sparar tid och pengar! Broadway-favoriten Kinky Boots The Musical är tillbaka i New York. Den här underhållande musikalen handlar om en skofabrik nära konkurs, och som räddar sig själv genom att inrikta sig på en nischmarknad: dragqueens. Showen handlar om att övervinna stereotyper, förutfattade meningar och förstås även om seriöst kinky höga stövlar. Med musik och lyrik från den berömda popartisten Cyndi Lauper och boken av Harvey Fierstein är du garanterad en rolig och mycket underhållande kväll. Kinky Boots har både charm och värmer gott i hjärtat och har vunnit Tony-utmärkelser som bästa musikal. Musikalen är full med underhållning på hög nivå och du kommer att kunna njuta av en rolig kväll på off-Broadway teatern Stage 42.

Tyvärr visas den här showen inte längre

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Contents

Charlie och Kinky Boots Factory

Charlie bor tillsammans med sin fästmö i London, mot sin egen vilja, och åker tillbaka till Northhampton för att ta över fabriken som han fått i arv av sin far. Fabriken har varit i familjens ägo i fyra generationer och är känd för sina herrskor av hög kvalitet. Problemet är att skorna inte är ett dugg moderiktiga vilket leder till låga försäljningssiffror. Charlie måste ta ett beslut: ska han stänga fabriken eller ändra den helt? Han kommer att tänka på när han mötte Lola, en dragqueen från London, och hennes bakgrundsdansare i gruppen The Angels. Lola förklarade för honom att uppträda i dyra skor med extremt höga klackar inte direkt är bekvämt, men roligt och att det är en extrem viktig del av rollen som dragqueen. Men inte all personal i fabriken reagerar lika entusiast över den nya stilen och Charlies fästmö allra minst. Charlie och Lola har till Milan Fashion Week på sig att skapa den nya kollektionen. Kommer de att klara det?

Kinky Boots - Drag Queens Kinky Boots - Röda stövlar

Excentriska höga klackar och popsånger

Kinky Boots är definitivt en musikal med soulkänsla och det beror mycket på de olika sångerna som är komponerade och skrivna av Cyndi Lauper. Som den svängiga låten Sex is in the Heel eller den fina balladen The Soul of a Man. Alla i publiken sitter förväntansfulla och väntar på vilken sång som kommer härnäst och de som tvivlar kommer garanterat ge med sig i slutet på första akten. Självklart kan ingen musikal om skor inte vara komplett utan ett par skor som verkligen stjäl hela showen. De knähöga, glittrande, röda och omöjligt höga stövlarna är värda en Tony-award i sig. Som tur är kostymerna, dräkterna och stövlarna som de andra har minst lika spektakulära. Tillsammans med popsångerna och feel-good känslan så är musikalen Kinky Boots underhållning i sin renaste form.

Kinky Boots - Dans Kinky Boots - Ballard

Hur köper man biljetter till Kinky Boots på Broadway?

Biljetter till Kinky Boots i New York NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post direkt. För den här musikalen kommer du att få ett e-postmeddelande med QR-koderna senast 7 dagar innan showen! Visa helt enkelt den här QR-koden med din mobil på teatern och ha en trevlig show! Skicka ett mejl till mig om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

 • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
 • Du behöver inte ladda ner appar eller skriva ut biljetter. Visa endast QR-koden
 • Garanterat äkta biljetter
 • Bästa tillgängliga sittplatser, alltid bredvid varandra
 • Personlig kundtjänst: Du kan alltid kontakta mig direkt
 • Betala med Apple Pay, kreditkort eller PayPal
 • Om du väljer en flexbiljett, går det att avboka innan showdatum.

Eric tipsar: Det behandlas en del intressanta teman och språket är ibland ganska grovt. Därför rekommenderar jag inte Kinky Boots för barn under tio år.

Information om showen

 • Åldersgräns: Barn under 4 år är inte tillåtna på teatern. Rekommenderas inte för barn under tio år.
 • Längd: Ca. 2 timmar och 30 minuter
 • Plats: Stage 42, 422 West 42nd Street
 • Tillgänglighet:
 • Klicka här för Stage 42 sittplatskarta
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat