Biljetter till Kinky Boots på Broadway

Kinky Boots Broadway

Spara pengar på dina biljetter till Kinky Boots på Broadway genom att köpa dem innan du åker till New York. Det är enkelt och säkert att köpa teaterbiljetter online och du sparar tid och pengar! Musikalen Kinky Boots på Broadway är en underhållande musikal i ett högt tempo som handlar om en skofabrik nära konkurs, och som räddar sig själv genom att inrikta sig på en nischmarknad: dragqueens. Showen handlar om att övervinna stereotyper, förutfattade meningar och förstås även om seriöst kinky höga stövlar. Med musik och lyrik från den berömda popartisten Cyndi Lauper och boken av Harvey Fierstein är du garanterad en rolig och mycket underhållande kväll. Kinky Boots har både charm och värmer gott i hjärtat och har vunnit Tony-utmärkelser som bästa musikal sedan 2013. Musikalen är full med underhållning på hög nivå och du kommer att kunna njuta av en rolig kväll på Al Hirschfeld Theater!

Tyvärr visas den här showen inte längre

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Charlie och Kinky Boots Factory

Charlie bor tillsammans med sin fästmö i London, mot sin egen vilja, och åker tillbaka till Northhampton för att ta över fabriken som han fått i arv av sin far. Fabriken har varit i familjens ägo i fyra generationer och är känd för sina herrskor av hög kvalitet. Problemet är att skorna inte är ett dugg moderiktiga vilket leder till låga försäljningssiffror. Charlie måste ta ett beslut: ska han stänga fabriken eller ändra den helt? Han kommer att tänka på när han mötte Lola, en dragqueen från London, och hennes bakgrundsdansare i gruppen The Angels. Lola förklarade för honom att uppträda i dyra skor med extremt höga klackar inte direkt är bekvämt, men roligt och att det är en extrem viktig del av rollen som dragqueen. Men inte all personal i fabriken reagerar lika entusiast över den nya stilen och Charlies fästmö allra minst. Charlie och Lola har till Milan Fashion Week på sig att skapa den nya kollektionen. Kommer de att klara det?

 

Excentriska höga klackar och popsånger

Kinky Boots är definitivt en musikal med soulkänsla och det beror mycket på de olika sångerna som är komponerade och skrivna av Cyndi Lauper. Som den svängiga låten Sex is in the Heel eller den fina balladen The Soul of a Man. Alla i publiken sitter förväntansfulla och väntar på vilken sång som kommer härnäst och de som tvivlar kommer garanterat ge med sig i slutet på första akten. Självklart kan ingen musikal om skor inte vara komplett utan ett par skor som verkligen stjäl hela showen. De knähöga, glittrande, röda och omöjligt höga stövlarna är värda en Tony-award i sig. Som tur är kostymerna, dräkterna och stövlarna som de andra har minst lika spektakulära. Tillsammans med popsångerna och feel-good känslan så är musikalen Kinky Boots underhållning i sin renaste form.

Hur köper man biljetter till Kinky Boots på Broadway?

Det är lätt att köpa biljetter. Här ovan kan du välja ett datum som passar dig. Du får en översikt av alla tillgängliga biljetter. Välj därefter antalet biljetter, lägg dem i varukorgen och betala. Efter betalningen får du en bekräftelse och en voucher direkt via mejl. Du byter ut vouchern mot biljetter vid teatern på föreställningens datum i minst en timme innan showen börjar.

Sittplatserna bestäms av teatern på plats och det är därför du inte kan se vilka sittplatser du får vid bokningen. Platsnummer står tydligt markerat på biljetterna. För bokningar upp till fyra personer är ni garanterade platser bredvid varandra. När det gäller större grupper kommer teatern göra sitt bästa för att ni ska sitta tillsammans.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

  • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
  • Du får garanterat bästa sittplatser tillgängliga vid bokningstillfället
  • Professionell kundtjänst: du kan alltid kontakta mig via mejl eller WhatsApp
  • Pålitligt, säkert och snabbt
  • Betala med kreditkort eller PayPal
  • Om du väljer flexbiljett kan du avboka biljetterna upp till 10 dagar innan showdatum.

Skicka ett mejl till mig på [email protected] om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Eric tipsar: Det behandlas en del intressanta teman och språket är ibland ganska grovt. Därför rekommenderar jag inte Kinky Boots för barn under tio år.

Information om showen

  • Barn under 4 år är inte tillåtna på teatern. Rekommenderas inte för barn under tio år.
  • Längd: ungefär två timmar och 30 minuter
  • Plats: Al Hirschfeld Theatre, 302 West 45th Street

 

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat