Helikoptertur utan dörrar i New York

Köp dina biljetter nu
Helikoptertur utan dörrar i New York

Helikoptertur utan dörrar i New York är verkligen ett unikt sätt att se city. Under den här flygturen med FlyNYON kan du ta väldigt imponerande foton av Manhattan. Om du letar efter en helt unik upplevelse, en adrenalinkick eller om du har något speciellt att fira i New York, då är den här helikopterturen det perfekta valet! Helikoptern har inga fönster eller dörrar och du kan hänga med fötterna ovanför city, om du törs! Det är relativt lätt att ta fina flygfoton av Manhattan under den här fantastiska helikopterturen eftersom det inte finns några fönsterspeglingar eller andra hinder i helikoptern. Det här är den bästa flygturen för (professionella) fotografer och för den som letar efter något helt utöver det vanliga.

Boka helikopterturen utan dörrar här

Om det redan är fullbokat, kan du också boka den här helikopterturen utan dörrar

Prisvärd helikoptertur med FlyNYON

Du får en magnifik vy över New York från ovan. Det är ett minne för livet att kunna se alla skyskrapor, Brooklynbron och Frihetsgudinnan. Den här flygturen tar ca 15 minuter och visar dig alla höjdpunkter i Downtown Manhattan. Och, eftersom det inte finns några dörrar, är det inget i vägen för kameran. Du kan till och med ta en ”fot-selfie” med Frihetsgudinnan i bakgrunden! Alla kameror, telefoner och lösa objekt kommer att sättas fast med en kabel så du behöver inte oroa dig för att du ska tappa något. Heliport för avgång ligger i New Jersey, kort resväg från Manhattan.

Eric tipsar: Jag har haft möjligheten att ta en hel del vanliga New York helikopterturer och var väldigt nyfiken på den här flygturen. Älskade den! Det är verkligen en helt annorlunda upplevelse jämför med de vanliga flygturerna. Definitivt ett bra val för dem som vågar, fotografer och andra, som jag, som redan har testat de vanliga helikopterturerna och som vill pröva på något annorlunda. Och den här helikopterturen är till och med billigare än de flesta vanliga helikopterturer!

Helikoptertur utan dörrar i New York - Selfie Helikoptertur utan dörrar i New York - Frihetsgudinnan

Praktisk information

Efter bokning får du en kupong via mejl som du antingen kan skriva ut eller visa på mobilen som biljett inför flygturen.

  • Längd: 15 minuter
  • Avgångsplats: Kearny, New Jersey heliport
  • Avgångstid: Dagligen, inklusive söndagar, mellan kl. 09.00 och 22.00.
  • Minimiålder: Barn måste ha fyllt 12 år för att delta. Personer under 18 år måste ha föräldrarnas tillstånd.

Boka helikopterturen utan dörrar här

Om det redan är fullbokat, kan du också boka den här helikopterturen utan dörrar

Extra lång helikoptertur utan dörrar

Om du tycker att 15 minuter är för kort, är fotograf och verkligen vill ta ett antal bra flygfoton, då finns det ett annat alternativ för dig. Den här flygturen tar ca 30 minuter, och ger dig en unik möjlighet att fotografera hela Manhattan från ovan.

Boka en extra lång helikoptertur utan dörrar här

Helikoptertur utan dörrar i New York - Sko selfie

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat