Helikoptertur utan dörrar i New York

Köp dina biljetter nu
Helikoptertur utan dörrar i New York

Helikoptertur utan dörrar i New York är verkligen ett unikt sätt att se city. Under den här flygturen kan du ta väldigt imponerande foton av Manhattan. Om du letar efter en helt unik upplevelse, en adrenalinkick eller om du har något speciellt att fira i New York, då är den här helikopterturen det perfekta valet! Helikoptern har inga fönster eller dörrar och du kan hänga med fötterna ovanför city, om du törs! Det är relativt lätt att ta fina flygfoton av Manhattan under den här fantastiska helikopterturen eftersom det inte finns några fönsterspeglingar eller andra hinder i helikoptern. Det här är den bästa flygturen för (professionella) fotografer och för den som letar efter något helt utöver det vanliga.

Helikoptertur utan dörrar är inte tillgängligt just nu. Boka en av de andra helikopterturerna istället.

Contents

Helikoptertur utan dörrar

Du får en magnifik vy över New York från ovan. Det är ett minne för livet att kunna se alla skyskrapor, Brooklynbron och Frihetsgudinnan. Under den här flygturen ser du alla höjdpunkter på Manhattan. Och, eftersom det inte finns några dörrar, är det inget i vägen för kameran. Du kan till och med ta en “fot-selfie” med Frihetsgudinnan i bakgrunden! Alla kameror, telefoner och lösa objekt kommer att sättas fast med en kabel så du behöver inte oroa dig för att du ska tappa något.

Helikoptertur utan dörrar i New York - Selfie Helikoptertur utan dörrar i New York - Frihetsgudinnan

Eric tipsar: “Jag har upplevt en hel del helikopterturer i New York och var väldigt nyfiken på den här flygturen. Älskade den! Det är verkligen en helt annorlunda upplevelse jämför med de vanliga flygturerna. Definitivt ett bra val för dem som vågar, fotografer och andra, som jag, som redan har testat de “vanliga” helikopterturerna och som vill pröva på något annorlunda.”

Helikoptertur utan dörrar i New York - Sko selfie

Praktisk information

Efter bokning får du en kupong via mejl som du antingen kan skriva ut eller visa på mobilen som biljett inför flygturen.

  • Avgångsplats: Kearny, New Jersey heliport
  • Avgångstid: Dagligen, inklusive söndagar
  • Minimiålder: Barn måste ha fyllt 12 år för att delta. Personer under 18 år måste ha föräldrarnas tillstånd.
  • Hur kommer man dit? The Det billigaste sättet att resa till Kearny heliport är med PATH. Från stationen Journal Square, kan du ta en Lyft eller en taxi så kommer du till helikopterplattan på 10 minuter.
  • Om du vill boka den här upplevelsen, se till att välja optional Doors-off Helicopter Flight.

Boka helikopterturen utan dörrar här

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat