Circle Line New York Harbour Lights Cruise (2 timmar)

Köp dina biljetter nu
Circle Line New York Harbour Lights Cruise

Det vackraste med en kvällskryssning är att se solnedgången och frihetsgudinnan i skymningen på nära håll. Stämningen ombord är fantastisk (då alla passagerare häpnar av hur vackert Manhattan är på kvällen). Om du vill uppleva en minnesvärd dag i New York, då är Harbour Lights Night båttur något för dig.

Boka en tur med Harbour Lights Cruise här

Frihetsgudinnan och Brooklyn Bridge

En höjdpunkt under turen är att guiden ombord berättar intressant och underhållande fakta om New York. Det är en trevlig båttur och du kommer med säkerhet att uppskatta turen, du kommer att få ta del av fakta och information av den utbildade guiden ombord. Om du vill höra guiden tydligt rekommenderas att sitta inne i båten. Om du sitter ute på däck kan det vara lite svårt att uppfatta vad som sägs. Alternativt kan du ladda ner den kostnadsfria flerspråkiga audioguide-appen

Kom ihåg att också gå ut på däck när båten närmar sig Frihetsgudinnan, glöm inte att ta din jacka, det kan vara mycket kallt och blåsigt. Ha din kamera redo för att fotografera den vackra Brooklynbron när du passerar under bron. Dricka, mat och souvenirer finns att köpa ombord.

Eric tipsar: “En annan kryssning du kan ta är Hudson River Dinner Cruise. Detta alternativ kostar lite mer, men du kan njuta av mexikansk mat och en drink längs vägen. Segla förbi Frihetsgudinnan, Manhattans skyline och många andra berömda landmärken”

Praktisk information

Efter bokningen får du din biljett via e-post. Med den här biljetten kan du gå ombord direkt (antingen utskriven eller som mobilbiljett).

  • Längd: 2 timmar
  • Avgångsplats: Pier 83 (gångavstånd från Port Authority Bus Terminal)
  • Avgångstider 2024: 
    • 1 januari – 31 december: dagligen kl 19.00
    • Inga turer på 4th of July, Thanksgiving och juldagen 25 december

Boka dina biljetter till  Harbour Lights Cruise här

Circle Line New York Harbour Lights Cruise - Skyline 1

Båtrutten

Circle Line New York Harbour Lights Cruise - Rutt

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat