Hamilton Tour i New York

Köp dina biljetter nu
Hamilton Tours i New York

Hamilton Tours i New York ger dig en inblick i livet för Amerikas första finansminister Alexander Hamilton. Under de guidade rundturerna kommer du att besöka Wall Street, New York-börsen och Hamiltons grav. Du får chansen att lära dig allt om den period han levde i. Du kan sjunga med på låtarna i musikalen med samma namn eller stå ansikte mot ansikte med en verklig Alexander Hamilton.

Boka Hamilton Tour i New York här

Contents

Hamilton Tour i New York

Under Hamilton Tours i New York kommer du inte bara att lära dig mer om Alexander Hamiltons liv, utan du kommer också att lära dig allt om centrala Manhattans historia. Du kommer att besöka Trinity Church, där Hamilton ligger begravd och ni går också till Federal Hall där George Washington utnämndes till USA:s första president. På Wall Street kan du beundra New York-börsen, som är en av Hamiltons många stora framgångar. Promenera sedan ner på en av New Yorks äldsta gator till Fraunces Tavern, en bar där Hamilton ofta kom för att ta en drink med Washington.

Boka Hamilton Walking Tour här

Hamilton Tours i New York - Fraunces Tavern Hamilton Tours i New York - Trinity Church

Hamilton Musical Tour

En kombination av liv och musikal finns i Hamilton Musical Tour. Med hjälp av olika låtar från showen kommer ni att komma till platser där ni kan återuppleva historien om Alexander Hamilton. Promenera på Lower Manhattans gator och sjung med i de populära sångerna från musikalen.

Praktisk information

Efter köp, får du en voucher via e-post. Du behöver inte skriva ut den här vouchern.

  • Längd: 3 timmar
  • Avgångsplats: Financial District
  • Avgångstid: Se vid bokning

Boka Hamilton Musical Tour här

Alexander Hamilton

Alexander Hamilton föddes 1755 på Nevis, en av de karibiska öarna. I tonåren kom han till New York och blev medhjälpare till att leda militären. Efter kriget valdes Hamilton till kongressen för konfederationen. Han utvecklades senare til att blil en framgångsrik statsman med hjälp av vice president Burr. Hamilton kunde räkna med stöd av president Washington medan Jefferson och Madison var hans främsta motståndare. Alla dessa män betraktas som grundarna som formade USA så som vi känner till landet i dag.

Hamilton på Broadway

Du kan upptäcka Hamiltons historia inte bara på New Yorks gator men även på Broadway. Musikalen är mycket innovativ på grund av valet av musik: Berättelsen rappas och sjungs nästan hela tiden. De historiskt vita karaktärerna spelas också av svarta och latinamerikanska skådespelare. Boka dina biljetter till Hamilton på Broadway i förväg innan du åker till New York.

Hamilton Tours i New York - Wall Street

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat