Gratis WiFi i New York

WiFi i New York

Det är väldigt praktiskt att använda WiFi i New York för att svara på några mejl, besöka NewYork.se eller dela något på Facebook! Som tur finns det många platser i New York med gratis internet. Du kan surfa på nätet i parker, hotell och även på tunnelbanestationer. WiFi är även tillgängligt i många (snabbmats) restauranger, barer och diners. Nästan alla McDonald’s, Starbucks eller Applebee’s har ett WiFi nätverk för sina kunder. Och det finns WiFi platser överallt på gatorna också.

Ladda ned min gratis app för en översikt av WiFi platser på din mobil

WiFi på tunnelbanestationer i New York

De flesta tunnelbanestationer på Manhattan och de större utanför i andra kommune erbjuder gratis WiFi. De flesta stationerna via linje 1 och C har trådlöst nätverk. Stationerna vid Times Square, Columbus Circle och Rockefeller Center är några av dem många stationerna med WiFi. När du väljer wifi nätverket kommer du att se en annons. Säg ja om det är nödvändigt. Efter det kopplas du upp på nätet. Obs. att nätverket inte fungerar på tunnelbanan.

LinkNYC WiFi

Det brukade finns 12000 telefonautomater i New York. Istället för att ta bort dem alla, är några omvandlade till WiFi-hotspots. Det här nätverket heter LinkNYC. Det ser till att det finns WiFi tillgängligt på nästan hela Manhattan och på huvudgatorna i andra kommuner. Du kan logga in på ett gratis WiFi nätverk på 30 meters avstånd. Använd nätverket ”LinkNYC Free WiFiFree”. För att göra det måste du godkänna villkoren.

WiFi i New York - WiFi på 5th Avenue Station WiFi i New York - Gratis Wifi på tunnelbanestationen

WiFi i parkerna

De flest parker i New York har också gratis WiFi. I Central Park, High Line Park och Battery Park till exempel kan du använda gratis WiFi utan att logga in och även utan lösenord. Du kan också använda gratis WiFi i Bryant Park, Madison Square Park och Union Square Park, bland annat. Den exakta längden hur länge du kan vara online och de allmänna villkoren varierar från park till park.

Billigt mobildatapaket i New York

Om du inte vill leta efter gratis WiFi i New York, är ett mobildatapaket för eSIM ett bra val. Med ett eSIM-kort, är det enkelt att ladda upp ett datapaket för din mobil, utan att byta ett fysiskt sim-kort, och det är även ett billigt alternativ. På så sätt kan du vara uppkopplad till internet under din vistelse i New York, och alltid hitta rätt adress, dela semesterfoton på Facebook, Instagram och Twitter, eller skicka ett meddelande till mig om du har några frågor om New York.

Finns det gratis WiFi i New York?

New York erbjuder gratis WiFi i parker, på tunnelbanestationer och många andra ställen. Se gratis WiFi hotspots i min gratis New York app.

Vad är Link NYC Wifi?

LinkNYC är ett gratis WiFi-nätverk i New York. Många av stadens gamla telefonautomater har byggts om till gratis WiFi hotspots.

Finns det gratis WiFi i New Yorks parker?

Ja, många parker i New York city erbjuder gratis WiFi. Se vilka parker.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat