Gratis WiFi i New York

WiFi i New York

Det är väldigt praktiskt att använda WiFi i New York för att svara på några mejl, besöka NewYork.se eller dela något på Facebook! Som tur finns det många platser i New York med gratis internet. Du kan surfa på nätet i parker, hotell och även på tunnelbanestationer. WiFi är även tillgängligt i många (snabbmats) restauranger, barer och diners. Nästan alla McDonald’s, Starbucks eller Appelbee’s har ett WiFi nätverk för sina kunder. Gamla telefonautomater har blivit ombyggda till WiFi-spots.

Ladda ned min gratis app för en översikt av WiFi platser på din mobil:

 

WiFi på tunnelbanestationer i New York

Det finns många tunnelbanestationer som erbjuder gratis WiFi. De flesta stationerna via linje 1 och C har trådlöst nätverk. Stationerna vid Times Square, Columbus Circle och Rockefeller Center är några av dem många stationerna med WiFi. När du väljer wifi nätverket kommer du att se en annons. Säg ja utifall det är nödvändigt. Efter det kopplas du upp på nätet. Obs. att nätverket inte fungerar på tunnelbanan.

WiFi i en telefonkiosk

WiFi i New York - WiFi på 5th Avenue Station WiFi i New York - Gratis Wifi på tunnelbanestationen

Det fanns 12 000 telefonautomater i New York. Istället för att ta bort dem så byggdes en del om till WiFi hotspots. Du kan logga in på ett gratis WiFi nätverk på 30 meters avstånd. Använd nätverket ”LinkNYC Free WiFiFree”. För att göra det måste du godkänna villkoren.

WiFi i parkerna

I Central Park, High Line Park och Battery Park kan du logga in på WiFi nätverket utan login och lösenord. Du behöver bara koppla upp dig för att surfa obegränsat med gratis internet. I Riverside Park, Bryant Park och Madison Square Park kan du använda nätverket gratis 3 gånger under 10 minuter (under 30 dagar). Även i Bryant Park kan du använda parkernas eget nätverk genom att godkänna villkoren. I Madison Square Park kan du också använda NYCwireless. Innan du börjar, skapar du ett (gratis) konto och loggar sedan in på det kontot. I Union Square Park kan du logga in på UnionsquareWiFi och njuta av gratis internet i hela parken.

För en omfattande lista med WiFi hotspots, se kartan i min app

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat