Gratis New York Yankees-gåvor

Gratis New York Yankees-gåvor

Gratis New York Yankees-gåvor delas ut på ett antal matcher under basebollsäsongen. Många av de här New York Yankees-gåvorna är riktiga samlarföremål som jag gillar att ta med mig hem.

Från bobbleheads och Yankees-kepsar till muggar och t-shirts – du kan få flera olika unika föremål gratis när du går på en match. Vem skulle inte vilja det? Hitta utdelningsschemat för New York Yankees 2023 här.

Contents

Gratis New York Yankees-gåvor

Utdelning av gåvor sker på flera basebollmatcher i New York, och för flera lag, inklusive New York Mets. Men det sker inte under varje match och gåvan skiljer sig också varje gång. Ibland är det en huvtröja och ibland kan det vara ett ikoniskt bobblehead eller en keps. Personligen tycker jag att det är otroligt kul att samla på de här föremålen. Innan jag går på en match kollar jag alltid upp innan om det är något som delas ut gratis!

Om en gåva ges bort på din match spelar det ingen roll vilken biljett du har eller var du sitter, de är för alla. Det enda du behöver göra är att vara på plats i tid så att det fortfarande finns massor av Yankees-gåvor kvar, för när de är slut så är de slut! En biljett till en av matcherna kan till och med vara billigare än gratisgåvans värde. Till en del matcher kan du få en New York Yankees-biljett för så lite som 10$, medan exempelvis en Yankees-keps är värd cirka 30$.

Eric tipsar: “Kom i tid till matchen för att få gratisgåvan, cirka en timme innan matchstart bör räcka. Du kanske vill komma så tidigt som möjligt för populära föremål som bobbleheads, eftersom de går snabbt åt. Stadion öppnar två timmar före matchen. Om en av ingångarna har fått slut på gåvor kan du alltid prova en annan ingång. Det är inte svårt att få reklamartikeln, jag har aldrig haft några problem med det. Det enda jag rekommenderar är att komma i tid.”

Booblehead

Bobbleheads delas ut på flera matcher. Dessa små bobbleheadfigurerna är unika föremål som inte alltid säljs separat. Det gör dem extra speciella om du lyckas få tag på ett!

New York Yankees-keps

För många är en Yankees-keps en fin souvenir att köpa under matchen. De finns i alla sorters tryck och färger, men ibland delas de ut som en reklamprodukt, exempelvis den klassiska blå kepsen eller en med kamouflage-färg under Military Appreciation Day.

New York Yankees-mugg

New York Yankees Oris Bear-mugg delas ut en gång per år och kan inte köpas separat. Det är väldigt speciellt att ha en sådan hemma!

New York Yankees-produkter

Vid sidan av bobbleheads, kepsar och muggar delas även föremål som kläder och kalendrar ut. De här gratisgåvorna är också varumärkta efter New Yorks basebollag.

Schema för 2024: Gratis New York Yankees-gåva

Kom tilbaka i 2024 för att se de gratis New York Yankees-gåvorna

Om du letar efter New York Yankees-gåvor kan du beställa dem här.

När delas gratis gåvor ut på New York Yankees matcher?

Se översikten för att få reda på när specifika gåvor kommer delas ut på New York Yankees matcher.
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat