Dagstur till Washington D.C. med tåg från New York

Köp dina biljetter nu
Dagstur med tag till Washington DC

Det är lätt att resa från New York till Washington D.C. med tåg. Resan går fort och det finns en hel del att se och utforska i huvudstaden, inte enbart Vita huset! Vad sägs om sevärdheter som Arlington Cemetery eller gratis Sminthsonian Museums? Det kommer att vara tillräckligt med tid för att utforska alla kända landmärken som är en del av USA:s historia. Dagsturen startar vid Penn Station i Midtown Manhattan och det ingår lunch och en guidad busstur.

Boka en dagstur med tåg från New York till Washington D.C. här

En dag i Washington D.C.

Tågresan i sig tar 3-3,5 timme. Efter en fin tågresa längsmed vackra landskap anländer du i Washington D.C. på morgonen. Det ingår en tvårätterslunch med priority seating på Hard Rock Café. Före och efter lunchen kommer du att ha tillräckligt med tid till att upptäcka city. Koppla av under en rundtur med en Hop on Hop off buss och gå av där du vill för att beundra de olika sevärdheterna. Se till att ha på dig promenadvänliga skor och kläder eftersom du inte återkommer till New York förrän sent på kvällen. Jag råder dig att ha med dig en liten väska med extra vatten och något litet att äta samt solskydd under sommarhalvåret.

New York to Washington D C by Train Day Trip Arlington Cemetery New York to Washington D C by Train Day Trip White House

Sightseeing, Vita Huset och Arlington kyrkogård

Bussen stannar vid eller nära till  bland annat Capitol, Library of Congress, Georgetown och naturligtvis Vita huset. Det finns gott om tid för att besöka Lincoln, Vietnam och koreanska minnesmärken och även se den berömda ”Changing of the Guard” på Arlington kyrkogård. Se till att vara i god tid tillbaka till bussen för att komma i tid till tåget tillbaka till New York.

Eric tipsar: En dag i Washington D.C. är kort tid för att utforska staden. Eftersom det ingår en del egen tid i rundturen, rekommenderar jag att du planerar din vistelse noga i förväg för att spara tid på plats. Om du föredrar att följa en utsatt reseplanering, ta då dagsresan till Washington D.C. med buss så ser du alla huvudstadens alla höjdpunkter. Ett alternativ är att boka en två dagars resa till Amish Country, Philadelphia och Washington D.C och tillbringa en extra dag i staden. Lita på mig, det är värt det!

Praktisk information

Efter bokningen får du en voucher (kupong) som du kan skriva ut eller visa upp som mobilbiljett.

  • Obs. att om du bokar dagsresan senast 15 dagar eller mindre innan avresa, tillkommer det en extra avgift.
  • Avgångsplats: Pennsylvania Station (33rd Street, mellan 7th och 8th Avenue)

Boka en dagstur med tåg från New York till Washington D.C. här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat