City Climb at Edge i New York

City Climb at Edge i New York

City Climb at Edge i New York är för riktiga våghalsar. Gå upp på Edge för att komma till New Yorks högts utsikt utomhus och luta dig över kanten. Se staden nedanför och njut av den magnifika utsikten och upplevelsen. Var beredd på en otrolig känsla under City Climb i New York.

Beställ dina biljetter till City Climb at Edge här

Contents

City Climb at Edge i New York

Under City Climb går du i sele uppför en trappa på sidan av byggnaden till en höjd av 365 meter. På toppen av skyskrapan i Hudson Yards lutar du dig ut över kanten och ser New York City och de närliggande staterna. Du kan göra City Climb at Edge antingen på dagen eller på kvällen.

Högst upp på Edge

Efter att din sele har kontrollerats av flera instruktörer på plats, vilket får dig att känna dig väldigt säkrad, går ni ut. En efter en kliver ni upp på en plattform där du för första gången kan titta rakt ner över kanten. Under tiden berättar en av instruktörerna om vad ni ser. Sedan börjar klättringen upp till toppen. Via en trappa på sidan av skyskrapan i Hudson Yards går ni upp till “The Apex”, som ligger på 365 meters höjd. Halvvägs uppför trappan ska du göra en paus för att njuta av utsikten. När du når toppen kan du luta dig framåt och bakåt över kanten medan foton och videor tas av dig. När jag gjorde City Climb var jag uppe i ungefär 45 minuter.

City Climb at Edge i New York - Säkerhet City Climb at Edge i New York - Trappor

Säkerhetskontroll

Totalt kommer du att tillbringa ungefär två timmar med den här oförglömliga aktiviteten. En stor del av tiden går åt till instruktioner och de många säkerhetskontrollerna. Vid ankomst kommer du först att genomgå ett utandningsprov, så du kan inte dricka bort nerverna i förväg med alkohol. Du får sedan en overall att ta på dig och måste lämna det mesta: Klockor, halsband, ringar, örhängen osv. Du kan förvara alla dina tillhörigheter i ett skåp. Detta gäller även din mobil och kamera: Ingenting får tas med upp på övervåningen. Oroa dig inte, en instruktör kommer att ta bilder och filma hela upplevelsen. Efteråt kommer du att få den här videon och du kan köpa bilderna.

Eric tipsar: “City Climb kostar mycket pengar men är en otroligt unik upplevelse. Du står på den högsta utomhuspunkten i New York och kan se ner över kanten. Detta är en upplevelse som du aldrig kommer att glömma. Dessutom var allting mycket välorganiserat: Personalen var mycket noggrann och jag kände mig väldigt säker under hela upplevelsen.”

City Climb at Edge i New York - Apex City Climb at Edge i New York - Observationsdäck

Praktisk information

Biljetten till utsiktsplattformen Edge ingår i City Climb-biljetten. Om du går dit med en grupp men några i ditt sällskap vill inte delta i City Climb så är det inget problem! Du kan köpa separata biljetter till Edge här, så att din familj och/eller dina vänner kan se dig luta dig ut över kanten och fånga det unika ögonblicket.

  • Plats: Du kan åka upp till Edge på våning 4 vid The Shops & Restaurants på Hudson Yards
  • Längd: ca 2 timmar
  • Restriktioner: Längd mellan 1,49 och 2,04 m. Max. vikt 140 kg.
  • Åldersgräns: 13 år och äldre

Beställ dina biljetter till City Climb at Edge här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat