Circle Line Liberty Cruise (1 timme)

Köp dina biljetter nu
Circle Line Liberty Cruise

För er som önskar att fylla dagarna med så mycket som möjligt under tiden i New York, varför inte ta en New York Liberty Tour (båttur ut till Frihetsgudinnan) Det är prisvärt och du kommer att se delar av New York från ett annat perspektiv. Under 75 minuter kommer du att se Frihetsgudinnan och ʺMidtown Manhattanʺ inklusive alla berömda landmärken så som Wall Street, Brooklyn Bridge och Battery Park. Turen startar på vänstra sidan av Hudson på Manhattan, vid “The Circle Line terminal” på Pier 83 (12th Avenue mellan 42nd och 43rd Street).

Boka dina biljetter till Circle Line Liberty Cruise här 

Skildrande båttur

Guiden kommer under turens gång inte enbart att berätta och skildra New York som stad, utan även fakta som gör turen intressant och rolig. Det finns också en gratis, flerspråkig app tillgänglig om du föredrar en audioguide.

Det är kul att höra Frihetsgudinnans historia, Ellis Island – inkörsporten för miljontals immigranter – och ett historiskt centrum för invandring. Se till att ha kameran redo när båten närmar sig själva Frihetsgudinnan och passa på att ta fina bilder på nära håll. Du kan sitta inne i båten (luftkonditionering) eller ute i friska luften på däck. Mat, dryck och souvenirer finns att köpa ombord. Du kan också ta med dig egen matsäck, kanske en Doggy Bag? Alkoholhaltiga drycker är inte tillåtna ombord på båten.

Eric tipsar: “Om du vill njuta av en härlig segeltur, boka då plats på Statue of Liberty Tall Shop Sailing Cruise. Segelturen tar mellan en eller två timmar och du ser sevärdheter som Empire State Building och Frihetsgudinnan.”

Circle Line Liberty Cruise - Frihetsgudinnan Circle Line Liberty Cruise - Skyline

Praktisk information

Efter köp, får du en kupong som du antingen kan skriva ut eller visa som mobilbiljett. Se till att vara på plats minst 30 minuter innan planerad avgångstid så att du får en bra sittplats.

 • Längd: 1 timme
 • Avgår ifrån: Pier 83
 • Avgångstider 2024: 
  • 2 januari – 7 mars: dagligen 10.00
  • 8 mars – 2 maj: dagligen kl. 10.30
  • 3 maj – 31 oktober: dagligen kl 10.30 och 16.30
  • 1 november – 31 december: dagligen 10.30
  • Anpassade avgångstider på 4th of July
  • Inga båtturer på nyårsdagen, Thanksgiving, juldagen 25 december och nyårsafton
 • Anländ tidigt för de bästa sittplatserna

Boka dina biljetter till Circle Line Liberty Cruise här 

Tips: köp ett New York Pass för gratis biljett

Båtrutten

Circle Line Liberty Cruise - Rutt

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat