Circle Line Liberty Cruise (1 timme)

Köp dina biljetter nu
Circle Line Liberty Cruise

För er som önskar att fylla dagarna med så mycket som möjligt under tiden i New York, varför inte ta en New York Liberty Tour (båttur ut till Frihetsgudinnan) Det är prisvärt och du kommer att se delar av New York från ett annat perspektiv. Under 75 minuter kommer du att se Frihetsgudinnan och ʺMidtown Manhattanʺ inklusive alla berömda landmärken så som Wall Street, Brooklyn Bridge och Battery Park. Turen startar på vänstra sidan av Hudson på Manhattan, vid ”The Circle Line terminal” på Pier 83 (12th Avenue mellan 42nd och 43rd Street).

Boka dina biljetter till Circle Line Liberty Cruise här 

Skildrande båttur

Guiden kommer under turens gång inte enbart att berätta och skildra New York som stad, utan även fakta som gör turen intressant och rolig. Det är kul att höra Frihetsgudinnans historia, Ellis Island – inkörsporten för miljontals immigranter – och ett historiskt centrum för invandring. Se till att ha kameran redo när båten närmar sig själva Frihetsgudinnan och passa på att ta fina bilder på nära håll. Du kan sitta inne i båten (luftkonditionering) eller ute i friska luften på däck. Mat, dryck och souvenirer finns att köpa ombord. Du kan också ta med dig egen matsäck, kanske en Doggy Bag? Alkoholhaltiga drycker är inte tillåtna ombord på båten.

Eric tipsar: Om du vill njuta av en härlig segeltur, boka då plats på Statue of Liberty Tall Shop Sailing Cruise. Segelturen tar mellan en eller två timmar och du ser sevärdheter som Empire State Building och Frihetsgudinnan.

Circle Line Liberty Cruise - Frihetsgudinnan Circle Line Liberty Cruise - Skyline

Praktisk information

Du kan köpa biljetter för en viss avgångstid eller biljetter med en öppen tid. Efter bokning, får du en kupong. Om du har valt en viss avgångstid, kan du gå ombord på båten direkt med den här kupongen (utskriven eller visa på mobilen).

Om du har köpt biljetter med öppen tid, behöver du först visa din kupong i biljettkassan på plats för att hämta ut biljetter för en avgångstid som passar dig. Jag rekommenderar att du gör detta så tidigt som möjligt på dagen, eller till och med dagen innan, för att vara säker på tillgång av plats.

 • Längd: 1 timme
 • Avgår ifrån: Pier 83
 • Avgångstider: 
  • 1 januari – 13 mars: dagligen kl. 10.00
  • 14 mars – 2 april: dagligen kl. 10.30
  • 3 april – 7 september: dagligen kl. 10.30 och 16.30
  • 8 september – 31 oktober: dagligen kl. 10.30
  • 2 november – 30 december: dagligen kl. 10.00
  • Anpassade avgångstider på nyårsafton, nyårsdagen, 4th of July och Thanksgiving
  • Inga båtturer på juldagen 25 december
 • Anländ tidigt för de bästa sittplatserna

Boka dina biljetter till Circle Line Liberty Cruise här 

Tips: köp ett New York Pass för gratis biljett

Liberty Cruise erbjudande med Empire State Building

Om du skulle vilja kombinera din båttur med ett besök till Empire State Building, är det här det bästa erbjudandet för dig! Circle Line erbjuder detta för att fira deras 75-årsdag. I erbjudandet ingår biljetter till Liberty Cruise, Empire State Building och även Intrepid Sea, Air and Space Museum.

Köp Liberty Cruise erbjudande med Empire State Building här

Båtrutten

Circle Line Liberty Cruise - Rutt

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat