Segeltur med Tall Ship till Frihetsgudinnan

Köp dina biljetter nu
Segeltur med Tall Ship

Ta en segeltur med Tall Ship till Frihetsgudinnan! Skeppet Clipper City är hela 47 meter lång och har en 36 meter hög mast. Efter en tur med den här skönheten kommer du ha höga krav på nästa båttur. Segelturen utgår från Pier 35, på Lower East Side.

Boka dina biljetter till en segeltur här

The Clipper City

The Clipper City byggdes 1980 som en kopia av det berömda skeppet ”Clipper” som var i bruk under 1800-talet. Fartyget byggdes efter ritningar från Smithsonian Institution, världens största museum och forskningscentra). Skeppet har renoverats och är nu anpassat för att föra passagerare i New York. Under båtturen kan du gå runt ombord och njuta av utsikterna eller sitta ned på en av de många stolarna. Ombord finns även en bar med fullständiga rättigheter där man kan köpa lokalbryggd öl, cocktails och andra drycker samt något litet att äta. Att segla med ett pampigt segelfartyg är en upplevelse i sig. Lämna stressen från Manhattan bakom dig och njut under några timmar av äkta avkoppling.

Utsikt över Brooklyn Bridge, Ellis Island och Frihetsgudinnan

Du kommer att se Brooklyn Bridge på nära håll såväl som Ellis Island och Frihetsgudinnan. Njut utsikten med något att dricka i handen. Det finns sju olika segelturer att välja mellan. Statue of Liberty Sail, Twilight Sail, Harbour Lights Sail, Burlesque Sail, Craft Beer Sail, Lobster & Beer Lovers Sail och Harbor Evening Sail med live jazzmusik. Samtliga turer erbjuder en lugn och harmonisk två timmar lång segeltur i New Yorks vatten. Det är även en fin aktivitet att ta med sig barnen på. Vid solnedgång är det framför allt en romantisk upplevelse, perfekt att dela med någon du älskar. Antingen om du vill ta kort eller vill luta dig tillbaka och förundras av Manhattans ljusspel. En tur med Statue of Liberty Tall Ship Sailing Cruise är absolut något jag rekommenderar.

Segeltur med Tall Ship - FrihetsgudinnanSegeltur med Tall Ship - Segeltur

Eric tipsar: Det är en unik upplevelse ombord på det här skeppet. Du slipper motorljuden, och glider fram över floden i ett lugnt och stilla tempo. Gästerna uppmuntras till att hjälpa till med seglen och det är även en trevlig aktivitet tillsammans med barn.

Praktisk information

Efter bokningen får du en voucher som du kan skriva ut och använda som biljett till segelturen, eller använda som mobilbiljett.

  • Kom i god tid innan avgång för de bästa sittplatserna
  • Längd: 2 timmar
  • Avgångsplats: Pier 35 vid East River
  • De här segelturerna är säsongsberoende

Boka dina biljetter till en segeltur här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat