Circle Line: Landmark Cruise (1,5 timme)

Köp dina biljetter nu
Circle Line Landmarks Cruise

Båtturen Circle Line Landmark Cruise är en av de båtturer jag kan varmt kan rekommendera. Under 1,5 timmes färd kommer du att se New York mest berömda sevärdheter från båten. Den är inte för lång, och inte heller för kort, Lagom, helt enkelt. En kunnig guide ombord kommer att berätta om New Yorks historia och om de olika sevärdheterna ni passerar, som Empire State Building, Förenta Nationerna och förstås Frihetsgudinnan. Båten åker även under stadens mest berömda bro, Brooklyn Bridge. Att se den magnifika konstruktionen underifrån är inte endast ett bra möjlighet att ta ett antal fina foton: man uppskattar också brons skönhet i allmänhet.

Boka dina biljetter till en Landmark Cruise här

Manhattans skyline från vattnet

Guiden tar sig tid att besvara individuella frågor vilket gör båtturen både rolig och personlig. Mat och dryck finns att köpa ombord. Det är också tillåtet att ta med sig egen matsäck. Alkohol är inte tillåtet. Övre däck är öppet, vilket gör det perfekt för fotografering.

Båten avgår från Pier 83 och om man är i New York för första gången kan det vara lite svårt att hitta. Pier 83 ligger på West 42nd Street på 12th Avenue. Det ligger inom promenadavstånd från Times Square.

Eric tipsar: Det här är min favorit bland båtturerna. Den är ganska kort och passar bra för dem som endast stannar i några dagar. Du passerar alla stora attraktioner och en flerspråkig audioguide ger dig mer information under båtfärden.

Circle Line Landmarks Cruise - Skyline Circle Line Landmarks Cruise Brooklyn Bridge

Praktisk information

Du kan köpa biljetter för en viss avgångstid eller biljetter med en öppen tid. Efter bokning, får du en kupong. Om du har valt en viss avgångstid, kan du gå ombord på båten direkt med den här kupongen (utskriven eller visa på mobilen).

Om du har köpt biljetter med öppen tid, behöver du först visa din kupong i biljettkassan på plats för att hämta ut biljetter för en avgångstid som passar dig. Jag rekommenderar att du gör detta så tidigt som möjligt på dagen, eller till och med dagen innan, för att vara säker på tillgång av plats.

 • Längd: 1,5 timme
 • Avgår ifrån: Pier 83
 • Avgångstider: 
  • 1 januari – 31 mars: ingen kryssning
  • 1 april – 21 maj: dagligen kl. 12.00, stängt på tisdagar
  • 22 maj – 6 september: dagligen kl. 12.30 och 15.00
  • 7 september – 30 december: dagligen kl. 12.00, stängt på tisdagar
  • Speciella avgångstider på 4th of July och nyårsafton
  • Inga båtturer på Thanksgiving och juldagen (25 december)
 • Anländ tidigt för de bästa platserna och för att byta ut kupongen mot biljetter

Boka dina biljetter till en Landmark Cruise här

Tips: köp ett New York Pass för gratis entré

Båtrutten

Circle Line Landmarks Cruise - Rutt

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat