Chrysler Building Observation Deck biljetter

Chrysler Building Observation Deck Tickets

Köp Chrysler Building Observation Deck biljetter online innan du reser till New York. Utsiktsplattformen inne i Chrysler Building, i Art deco-stil, erbjuder dig en unik utsikt över området. En utsikt som inte har setts sedan år 1945, när det förra observatoriedäcket stängdes efter 15 år. Nu har chansen att kunna få uppleva insidan av den här berömda New York-byggnaden och beundra stadens gatuliv från ovan. Njut av en helt unik utsikt över Grand Central och East River, bland andra sevärdheter!

Observatoriedäcket i Chrysler Building är inte öppet ännu. Istället kan du besöka andra topp observatoriedäck i New York.

Besök Chrysler Building

Chrysler Building är 319 meter hög och har 77 våningar totalt. Observatoriedäcket kommer att finnas på våning 61. Terrasserna som redan finns på den norra och södra sidan på den här våningen kommer att bli utsiktsplatser. Det är då precis ovanför åtta silverörnar som finns på byggnadens hörnor. De nuvarande terrasserna kommer att renoveras och bli tillgängliga för turister. Det kommer även nya fönster och glassväggar i terrassernas hörnor.  Chrysler Building Observation Deck är det nya landmärket i en av Manhattans äldsta skyskrapor, att åka upp här är ett måste under varje New York-resa!

Praktisk information

  • Plats: 405 Lexington Avenue, mellan E 42nd och E 43rd Street. För att komma hit, tar du tunnelbanan till Grand Central – 42 St.

Chrysler Building Observation Deck Tickets Location

Är det gratis att åka upp i Chrysler Building?

Nej, du behöver köpa en biljett. Läs mer om det här.

Hur köper jag en biljett till Chrysler Building?

Du kan köpa din biljett online här.

När öppnar Chrysler Building Observation Deck?

Datum är ännu inte känt.

På vilken våning finns Chrysler Building Observation Deck?

Chrysler Building Observation Deck kommer att finnas på våning 61.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat