Biljetter till West Side Story på Broadway

Biljetter till West Side Story pa Broadway

Det är lätt att köpa biljetter till West Side Story på Broadway online. Jag rekommenderar att du köper dina teaterbiljetter innan du reser till New York för att spara tid och pengar. Den här återuppsättningen av West Side Story regisseras av Tony Award vinnaren Ivo Van Hove och med koreografi från Anne Teresa De Keersmaeker, båda från Belgien. Den senaste versionen av klassikern från 1957, nu på Broadway Theater, är definitivt värd ett besök om du är i New York. Romantiken mellan medlemmar av rivaliserande gäng – Maria och Tony är mer relevant än någonsin!

Tyvärr visas den här showen inte längre

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Contents

New Yorks Romeo och Julia

West Side Story utspelar sig på New Yorks Upper West Side på 1950-talet och hänvisas oftast till New Yorks uppsättning av Romeo och Julia. Den klassiska berättelsen återvänder även i den här showen. Du kommer att lära känna rivaliserande tonårsgäng, Jets och Sharks, som på grund av olika etniska bakgrunder är i krig med varandra. I mitten av den här konflikten sker en omöjlig romans mellan Maria från Puerto Rick, syster till ledaren av Sharks, och Tony, en äldre medlem av (det vita amerikanska gänget) Jets.

West Side Story på Broadway Tickets - Standoff West Side Story på Broadway Tickets - kärlek

West Side Story för en ny generation

Njut av många kända sånger från musikalen som “Tonight”, “America” och “I Feel Pretty”. Det musikala arvet från Leonard Bernstein, Arthur Laurents och Stephen Sondheim är redo för en återuppsättning för en helt ny generation! De berömda dansscenerna av Jerome Robbins har bytts ut mot en mer alternativ koreografi vilket är det första gången det är möjligt i USA. Det innebär inte att dansen har en mindre central roll i musiken, snarare tvärtom! Ytterligare en anledning till att gå och se den här moderna versionen av West Side Story.

West Side Story på Broadway Tickets - Dans West Side Story på Broadway Tickets - kamp mellan familjer

Hur köper man biljetter till West Side Story?

Biljetter till West Side Story från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post direkt. För den här musikalen kommer du att få ett e-postmeddelande med QR-koderna senast 7 dagar innan showen! Visa helt enkelt den här QR-koden med din mobil på teatern och ha en trevlig show! Skicka ett mejl till mig om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

  • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
  • Du behöver inte ladda ner appar eller skriva ut biljetter. Visa endast QR-koden
  • Garanterat äkta biljetter
  • Bästa tillgängliga sittplatser, alltid bredvid varandra
  • Personlig kundtjänst: Du kan alltid kontakta mig direkt
  • Betala med Apple Pay, kreditkort eller PayPal
  • Om du väljer en flexbiljett, går det att avboka innan showdatum.

Information om showen

  • Åldergräns: Barn under 4 år är inte tillåtna på teatern.
  • Plats: Broadway Theater, 1681 Broadway
  • Klicka här för Broadway Theater sittplatskarta
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat