Biljetter till My Fair Lady på Broadway

Biljetter till My Fair Lady på Broadway

My Fair Lady är tillbaka på Broadway! Men endast för en kortare tid, så köp dina biljetter till My Fair Lady på Broadway innan du åker till New York. Det är lätt och säkert att köpa teaterbiljetter online, du sparar tid och pengar. My Fair Lady räknas om en av århundradets bästa musikaler, gå till Vivian Beaumont Theater och missa inte att se den här showen!

Tyvärr visas den här showen inte längre

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Vadslagning

My Fair Lady återvänder äntligen till Broadway efter 25 års väntan! Musikalen handlar om Eliza Doolittle, en lätt oförskämd och munhuggen blomförsäljare med en stark accent från det engelska cockney. Två uppblåsta herrar som är djupt intresserade av ljudvetenskap, Henry Higgins och Löjtnant Pickering upptäcker Eliza på en gatumarknad och slår ett vad: kan Higgens lära Eliza att sluta prata med cockneydialekt och omvandla henne till en “dam”? Den här återuppsättningen av My Fair Lady har även med musik och sånger från tidigare versioner, som “I Could Have Danced All Night”, “Get Me to the Church on Time”, och “Wouldn’t It Be Lovely”.

Hur köper man biljetter till My Fair Lady?

Det är lätt att köpa biljetter. Här ovan kan du välja ett datum som passar dig. Du får en översikt av alla tillgängliga biljetter. Välj därefter antalet biljetter, lägg dem i varukorgen och betala. Efter betalningen får du en bekräftelse och en voucher direkt via mejl. Du byter ut vouchern mot biljetter vid teatern på föreställningens datum i minst en timme innan showen börjar.

Sittplatserna bestäms av teatern på plats och det är därför du inte kan se vilka sittplatser du får vid bokningen. Platsnummer står tydligt markerat på biljetterna. För bokningar upp till fyra personer är ni garanterade platser bredvid varandra. När det gäller större grupper kommer teatern göra sitt bästa för att ni ska sitta tillsammans.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

  • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
  • Du får garanterat bästa sittplatser tillgängliga vid bokningstillfället
  • Professionell kundtjänst: du kan alltid kontakta mig via mejl eller WhatsApp
  • Pålitligt, säkert och snabbt
  • Betala med kreditkort eller PayPal
  • Om du väljer flexbiljett kan du avboka biljetterna upp till 10 dagar innan showdatum.

Skicka ett mejl till mig på [email protected] om du vill boka för grupper för 12 personer eller fler.

Eric tipsar: Om du letar efter en klassisk dramamusikal fast i lite lättare stil än Phantom of the Opera så är My Fair Lady ett bra val. Scendekoren, kläderna, skådespelarna och även själva teaterbyggnaden ser till att berättelsen om Eliza Doolittle blir livs levande. Glöm inte att beundra fontänen utanför entrén vid Lincoln Center efter föreställningen. Vill du få en ännu mer oförglömlig kväll? Fira i stil genom att hyra en limousine i New York och åk på Broadway innan ni anländer till teatern.

Information om showen

  • Minimiålder: Barn under 5 år är inte tillåtna på teatern.
  • Plats: Vivian Beaumont Theater, 150 West 65th Street
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat