Biljetter till Cats på Broadway

Biljetter till Cats på Broadway

Det är lätt att köpa biljetter till Cats på Broadway online innan du reser. Jag rekommenderar att du köper teaterbiljetter innan du åker till New York så sparar du tid och pengar. Den fantastiska klassikern Cats har återvänt till Broadway och den visas i Neil Simon Theater. Cats baserades ursprungligen på novellen “Old Possum’s Book of Practical Cats“ skriven av Thomas Stearns Eliot men musikalen är mest känd som en skapelse av Andrew Lloyd Webber. Njut av en magisk utekväll och upptäck livet hos en flock katter som bor på en enorm sophög.

Tyvärr visas den här showen inte längre

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Pratande Jellicle Cats

Musikalen Cats berättar historien om Jellicle Cats. Den här unika flocken av pratande katter samlas en gång per år till ära av sina specialla talanger. Old Deuteronomy är den vise ledaren av flocken (och möjligen fadern till många av katterna…). På den här kvällen, ska han bestämma vilken Jellicle Cat som ska gå vidare till nästa liv, Heaviside Layer. Under den här showen kommer alla katter introducera sig själva och du kommer att lära känna den unga vita katten Victoria, den lata Jennyanydots, playboy Rum Tum Tugger och den glamorösa Grizabella. Under tiden kommer du att bevittna äkta kattbeteende som bråk, udda vanor och missnöje.

Biljetter till Cats på Broadway - Solo Biljetter till Cats på Broadway - Ensemble

Hur köper man biljetter till Cats på Broadway?

Det är lätt att köpa biljetter. Ovan kan du välja ett datum som passar dig. Du får en översikt av alla tillgängliga biljetter. Sedan väljer du antalet biljetter, lägger till dem i kundkorgen och betalar direkt. Du byter ut vouchern (kupongen) mot biljetter vid teatern på föreställningens dag i minst en timme innan showen börjar.

Sittplatserna bestäms av teatern på plats och det är därför du inte kan se vilka sittplatser du får vid bokningen. Platsnummer står tydligt markerat på biljetterna. För bokningar upp till fyra personer är ni garanterade platser bredvid varandra. När det gäller större grupper kommer teatern göra sitt bästa för att ni ska sitta tillsammans.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

  • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
  • Helpdesk på svenska: du kan alltid kontakta mig via mejl eller WhatsApp
  • Inga andra partners: du köper direkt från källan
  • Pålitligt, säkert och snabbt
  • Betala med kreditkort eller PayPal
  • Om du väljer flexbiljett kan du avboka biljetterna upp till 10 dagar innan showdatum.

Skicka ett mejl till mig på [email protected] om du vill boka för grupper för 12 personer eller fler.

Eric tipsar: Jag har inte sett originalshowen men jag har hört att det är få ändringar i den här nypremiären. Om du såg musikalen tidigare, och vill uppleva den igen, kommer du inte att bli besviken. Även om du inte har sett den innan, känner du säkert igen den i alla fall. Showen är så pass berömd att man nästan måste se den under en vistelse i New York. Berättelsen i showen är lite diffus och det kan vara svårt att förstå vad de sjunger om men man går inte och ser musikalen Cats för handlingens skull – man går dit för att se när “katterna” framträder live på scenen! Vill du få en ännu mer oförglömlig kväll? Fira i stil genom att hyra en limousine i New York och åk på Broadway innan ni anländer till teatern.

Information om musikalen

  • Barn under 4 år är inte tillåtna i teatern
  • Längd: ca 2 timmar
  • Plats: Neil Simon Theatre, 250 West 52nd Street

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat