Biljetter till Alvin Ailey i New York

Köp dina biljetter nu
Biljetter till Alvin Ailey i New York

Du kan köpa dina biljetter till Alvin Ailey i New York på ett säkert sätt online i förväg. Det här moderna dansshowen utförs av en av världens mest populära danskompanier, Alvin Ailey American Dance Theater, som finns i New York. Danskompaniet är framför allt känt för  att i sin mångsidiga repertoar av dansverk blanda moderna danstekniker med element från afrikanska, karibiska och afroamerikanska danskulturer och har blivit särskilt populärt på grund av sin teatrala och extroverta dansstil och förstås för sina fantastiska dansare.

Köp dina biljetter till Alvin Ailey här

Alvin Ailey New York

Alvin Ailey American Dance Theater, som grundades 1958 av den banbrytande koreografen och dansaren Alvin Ailey, är ett välkänt amerikanskt danskompani som är känt för sina bidrag till den moderna dansen, sitt engagemang för afroamerikanska kulturella uttryck genom dans och för att främja mångfald och inkludering i dansvärlden. Kompaniet är baserat i New York City, men turnerar ofta i USA och utomlands. I New York har Alvin Ailey American Dance Theater ofta särskilda engagemang och säsongsföreställningar på New York City Center.

Eric tipsar: “Alvin Ailey visar olika dansföreställningar. Om du befinner dig i New York och vill se en show, men inte nödvändigtvis en musikal, är det här det perfekta alternativet. Och om du är en fan av modern dans och talangfulla dansare i världsklass ska du inte missa att se showen!”

Hur köper man biljetter till Alvin Ailey i New York?

Det är enkelt att köpa biljetter till Alvin Ailey NYC i länken nedan. Jag rekommenderar att du köper Alvin Ailey New York City Center biljetter online innan din resa till New York. Detta sparar tid och viktigast av allt, du behöver inte stressa med att hitta biljetter när du är i New York.

Det är enkelt att köpa en biljett:
  • Klicka på länken och välj det datum du vill åka.
  • Fyll i dina uppgifter och betala
  • Kontrollera ditt e-postmeddelande för att få en bekräftelse.

Köp dina biljetter till Alvin Ailey här

Biljetter till Alvin Ailey i New York - Dans 2 Biljetter till Alvin Ailey i New York - Dans 1

Information om showen

  • Alla shower är lämpliga för barn över 5 år och uppåt
  • Längd: varierar per dansföreställning
  • Plats: New York City Center Theater, 131 W 55th Street
  • Tillgänglighet:

Köp dina biljetter till Alvin Ailey här

Vill du inte se Alvin Ailey?

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat