Middagskryssning i New York (3 timmar)

Köp dina biljetter nu
Middagskryssning i New York

En middagskryssning i New York är det perfekta sättet att avsluta en shoppingdag med sightseeing i New York! Under en middagskryssning i New York kommer du att njuta av goda lokala rätter medan du åker på Hudsonfloden. Båten avgår från Pier 40 (ta tunnelbanelinje 1 eller 2 till Houston Street). Middagen börjar med ett antal hors d’oeuvres och sedan serveras en trerättersmiddag som du kan välja från en a’la carte meny. Du kan uppgradera din bokning till ett fönsterbord med en flaska mousserande vin om du känner för att slå på stort.

Boka dina biljetter till en middagskryssning här

Romantik under Brooklyn Bridge

Efter middagen står en DJ för underhållningen och dansgolvet väntar på er. Det finns också en bar där du kan köpa drinkar. Eller gå ut på däck och njut av den romantiska stämningen. Båten åker längs med Manhattan på Hudsonfloden, förbi den södra udden och passerar Brooklynbron. Du kommer att se New Yorks skyline och alla berömda byggnader som Empire State Building och One World Trade Center. På vägen tillbaka stannar båten framför Frihetsgudinnan tillräckligt länge för att kunna ta ett antal bra foton av henne. Det kommer att bli en oförglömlig kväll.

 Eric tipsar: Du kan uppgradera biljetten för ca 275 kr per person och får då ett fönsterbord och en flaska mousserande vin. Det är billigare än att beställa en flaska mousserande vin ombord och utsikten är fantastisk så jag rekommenderar det verkligen. Det är ingen strikt klädkod men kavaj/klänning är passade klädsel för den här turen. Barn är välkomna ombord men jag rekommenderar inte den här kryssningen för barn under 12 år.

Middagskryssning i New York - Upgrade Middagskryssning i New York - Skyline

Praktisk information

Efter bokningen får du en voucher (kupong) som du kan skriva ut och använda som biljett för båtkryssningen, eller visa upp som mobilbiljett.

  • Varaktighet: 3 timmar
  • Avgångsplats: Pier 40
  • Avgångstid: kl. 19:00

Boka dina biljetter till en middagskryssning här

Middagskryssning i New York - One World Trade Center Middagskryssning i New York - Frihetsgudinnan

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat