ARTECHOUSE i New York

Köp dina biljetter nu
ARTECHOUSE i New York

ARTECHOUSE i New York är en konsthall som har ett fokus på innovativa konstutställningar som lämnar dig med förundran. Utforska en värld där digital konst står i rampljuset, där förstärkt verklighet (AR) virtuell verklighet (VR) och interaktiva utsällningar kombineras för att skapa en djup och berörande upplevelse.

Köp biljetter till ARTECHOUSE här

Aktuell utställning: "Aṣẹ: Afro Frequencies"

ARTECHOUSE i New York

ARTECHOUSE i New York fångar besökaren med dess föränderliga landskap med roterande utställningar. Utrymmet blir levande med djupa digitala konstverk och installationer som tänjer på kreativitetens gränser med varje nytt montage.

ARTECHOUSE visar upp nya konstnärer inom mediekonst, vilket låter besökarna upptäcka den moderna konsten och tekniken genom häpnadsväckande virtuella verklighetsupplevelser och otrolig projektionsmappning. Förbered dig att slås med häpnad när roterande utställningar avslöjar ett nytt kapitel i den digitala konstens framväxande berättelse.

Oavsett om du älskar konst, teknik eller helt enkelt är nyfiken på det allra senaste så lovar ARTECHOUSE i New York en oförglömlig resa till de gränslösa möjligheterna med konst och teknologi.

Köp biljetter till ARTECHOUSE här

 

ARTECHOUSE i New York - Utställing

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat