New York Architectural Tour

Köp dina biljetter nu
New York Architecture Tour NYC

Boka New York Architectural Tour för att lära dig mer om Manhattans fascinerande arkitektur. Under en guidad rundtur på 2,5-3 timmar berättar en guide allt om olika skyskrapor och unika byggnader i New York. Rundturen börjar i närheten av Förenta Nationernas huvudkontor på östra delen av Manhattan. Härifrån tar guiden er längsmed olika byggnader i Midtown Manhattan. Efter rundturen kommer du att kunna berätta allt för dina vänner om stadens arkitektur och dess många fantastiska byggnader!

Boka New York Architectural Tour här
Om den här rundturen inte finns tillgänglig, boka då istället Art Deco and Architecture Tour

Manhattans arkitektur

Du kommer att upptäcka östra Manhattans arkitektur utifrån Förenta nationernas huvudkontor. Ni går till Tudor City som är en fantastisk oas av frid och lugn i mitten av Manhattans stadsliv. Rundturen fortsätter sedan mot Times Square och ni passerar ett antal arkitektoniska mästerverk. Upptäck hemligheten bakom Grand Central Terminal och se det berömda Chrysler Building. Du kommer att lära dig mer om New Yorks teaterdistrikt och se olika berömda platser i Midtown från amerikanska filmer och TV-serier. Du kommer att upptäcka olika smultronställen och även se ett antal monument inifrån under den guidade rundturen. New York Architecture Tour är ett måste för alla dem som vill lära sig mer om stadens historia.

Praktisk information

Efter köpet får du en voucher (kupong) som du kan skriva ut och använda som biljett till rundturen eller visa upp som e-biljett på din mobiltelefon

  • Längd: 2,5 – 3 timmar
  • Avgångsplats: Nära Förenta nationernas huvudkontor
  • Avgångstid: Kl. 11.00

Boka New York Architectural Tour här

New York Architecture Tour - Public Library New York Architecture Tour - E 42nd Street

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat