High Tea hos Alice’s Tea Cup

High Tea hos Alice’s Tea Cup

High Tea hos Alice’s Tea Cup är perfekt när du vill byta ut det hektiska New York mot en stund i en sagolik omgivning. Det här lilla stället dignar av nybakade kakor, tårtor, scones och många olika sorters goda tesorter.

Alice’s Tea Cup kaféer

Alice’s Tea Cup fiken är inspirerade av Alice i Underlandet och kallas därför för “chapters” (kapitel). Chapter I ligger på Upper West Side, Chapter II ligger på Upper East Side, och i Brooklyn hittar man ett Alice’s To Go fik. Inredningen är olika på varje plats, men samtliga caféer har influenser från boken Alice i Underlandet. Menyerna är likvärdiga på samtliga platser och inkluderar förutom bakverk, smörgåsar, soppor, sallader och huvudrätter. Te sorterna är representerade från världens alla hörn och serveras i gulliga små kannor.

Alice’s Afternoon Tea

även om Alice’s Tea Cup erbjuder lunch, är det mest känt för sitt ʺAfternoon Teaʺ. Välj mellan tre olika varianter av Alice’s Afternoon Tea, beroende på hur många ni är i sällskapet. ʺThe Nibbleʺ är för en person, ʺThe Madhatterʺ för två till fyra personer och ʺThe Jabberwockyʺ är anpassat till större grupper. Alla varianter kompletteras med en kanna te (per person) och du får givetvis välja smak. Allt kommer tillsammans med smörgåsar, nybakade scones och ett urval av tårtor och kakor. Allt detta presenteras på underbara små tallrikar. Smörgåsarna är mycket fräscha och sconesen är fortfarande varma när de serveras.

High Tea hos Alice's Tea Cup - Upper West Side Alices Tea Cup in NYC High Tea

Alice’s Tea Cup är en favorit bland föräldrar och barnflickor i Upper East och Upper West Side. Det är barnanpassat och är ett perfekt ställe att ta med barnen till. Och vem gillar inte kakor och tårtor – speciellt barn. Det betyder inte att Alice’s Tea Cup endast är lämplig till föräldrar med barn. Alice’s Tea Cup är inrett i två olika avdelningar. Ett rum för föräldrar med barn och en salong för gäster utan barn eller till de som vill sitta lite mer ostört. Alice’s Tea Cup är ett perfekt café där du kan avnjuta högklassig afternoon tea tillsammans. Väninnor, vänner, barnfamiljer, kompisgäng, ja, alla gillar väl goda kakor och lite te då och då!

High Tea hos Alice's Tea Cup - Kakor Alices Tea Cup in New York Sweets

High Tea hos Alice’s Tea Cup: En rolig upplevelse

Att njuta av en härlig High Tea hos Alice’s Tea Cup är inte billigt men det är en rolig upplevelse! Du kan även inta frukost, brunch och lunch här. Om du planerar att boka en High Tea, gör det i så fall ett par dagar innan du vill gå dit med ditt sällskap. Alice’s är väldigt populärt vilket innebär att du inte bara kan fixa ett bord hursomhelst. Du hittar Alice’s Tea Cup på 102 West 73rd Street (Chapter 1, Upper West Side), på 156 East 64th Street (Chapter 2, Upper East Side) och på 43 Hicks Street (To Go, Brooklyn).

High Tea hos Alice's Tea Cup - Mer kakor High Tea hos Alice's Tea Cup - Tekanna

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat