TSX Broadway

TSX Broadway

TSX Broadway är en skyskrapa på Times Square som är hem för butiker, ett hotell och Palace Theatre, en av Times Squares äldsta teatrar. Den unika TSX Times Square har 46 våningar och är belägen mellan 46th och 47th Street, mitt emot kända Red Stairs. Dessutom har det här underhållningskomplexet den största utomhusterassen på Times Square och ett unikt ställe för musikföreställningar inomhus och utomhus.

TSX Broadway kommer att öppna helt 2024

Contents

TSX Broadway

De första våningarna på TSX Broadway är fulla av butiker som är tillgängligt direkt från Times Square. Ovanför butikerna hittar du Entertainment Stage och bakom den ligger historiska Palace Theatre. Hela byggnadens exteriör är täckt av skärmar som visar den största reklamen på Times Square. Men utöver det kan du också synas på de stora billboard-tavlorna! Med TSX-appen kan du ladda upp en 15-sekundersvideo och få den uppspelad på skärmen. Det här kan göras för så lite som 40$ med varierande priser beroende på tid och folkmassor.

Det går även att äta i TSX Broadways Entertainment House som även inrymmer Times Squares största utomhusterass. Våningarna ovanför Entertainment House utgör hotellet.

Teatrar i TSX Broadway

TSX Broadway har två teatrar. Den över 100 år gamla Palace Theatre och Entertainment Stage. Under byggnationen lyftes gamla Palace Theatre tre våningar och nio meter. Teaterns interiör, samt lobbyn och backstage-området renoverades också. Detta gör att Broadway-föreställningar kan spelas där!

På andra sidan av Palace Theatre är Entertainment Stage-utrymmet med en höjd på nio meter, och platsen kan användas för föreställningar. Med 150 sittplatser skapar teatern en väldigt intim atmosfär. Det som imponerar är att teatern kan göras synlig från hela Times Square med dess automatiska stora dörrar. Det gör att varumärken kan sätta upp unika annonser.

TSX Broadway Theatre

Tempo av Hilton New York Times Square

TSX Broadway-hotellet har nästan 700 rum, med fönster från golv till tak. Från Tempo By Hilton New York Times Square får du en strålande utsikt över New Yorks och Times Squares gator. Du kommer att vara i “världens korsning” omedelbart när du stiger ut ur hotellet. Utomhusterassen har också utsikt över Times Square.

Boka ett rum hos Tempo av Hilton New York Times Square här

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat