Stämningsfull julkryssning i New York

Köp dina biljetter nu
Stämningsfull julkryssning i New York

Ta en stämningsfull julkryssning (Christmas Spirit Cruise) i New York i december månad. Manhattans vackra skyline och vinterkänslan överallt gör den här båtturen till en minnesvärd aktivitet under festsäsongen. Båten är rikt dekorerad med julpynt och julbelysning så njut en kopp varm choklad (med en skvätt likör i om du känner för det), nybakade kakor, luta dig tillbaka och koppla av, njut av sann jul-magi ombord på en mysig båt i New York city.

Boka stämningsfull julkryssning i New York här

Contents

Julkryssning med varm choklad och julsånger

Under den här båtturen kommer du garanterat få helt rätt julstämning med hjälp av juldekorationer och en kopp kakao. Den utsmyckade båten är en perfekt plats för äkta romantik. Om du letar efter en mysig båttur att göra tillsammans med familjen, är den här båtturen också ett väldigt lämpligt val. Inne på båten är det varmt och skönt. Njuta av stadens skyline och ta fina foton. Det ingår en dryck och kaka, och det går att köpa mer dryck ombord.

Eric tipsar: “Den här båtturen är väldigt avslappnade och mysig, ett perfekt val om du vill ha en stunds avkoppling i julstressen. Som kryssningen sker efter 18:00 kommer det att vara mörk, medan du seglar. Du kommer då att se den vackert upplysta skyline! Om du vill ta en båttur på själva julafton, rekommenderar jag att boka den här julkryssningen.”

Praktisk information

  • Längd: Ca. 1,5 timme
  • Avgångsplats: Chelsea Piers
  • Avgångstid: flera alternativ på kvällen
  • Båtturen är säsongsberoende

Boka stämningsfull julkryssning i New York här

Stämningsfull julkryssning i New York - Frihetsgudinnan Stämningsfull julkryssning i New York - Båten

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat