SPYSCAPE spionmuseum i New York

Köp dina biljetter nu
SPYSCAPE Spy Museum in New York

SPYSCAPE spionmuseum i New York visar dig olika sidor av spioneri. Är intresserad av säkerhetstjänster som FBI och CIA? Tror du att du kan ljuga under en lögndetektortest? Eller vill du upptäcka vad för slags spion du skulle kunna vara? Gå då till det här museet. Upptäck spionvärlden med uppgifter, ovanliga föremål och sanna berättelser! Ett besök till SPYSCAPE ingår i ett New York Sightseeing Flex Pass.

Köp biljetter till SPYSCAPE här

Vad för slags spion är du?

SPYSCAPE ligger i en modern byggnad på över 5600m2. Äventyret börjar redan när du kliver in i den enorma hissen! Här kan du se en film som förbereder dig på de följande uppgifterna. Du kommer att vara väl förberedd och kan sätta igång på en gång.

Museet är uppdelat i sju olika gallerier, varje galleri behandlar olika spionteman som elektronisk krigföring, bedrägeri och underrättelsetjänster. Alla besökare får ett armband: När du scannar det vid varje del, får du detaljerna inför uppgiften. Du kan till exempel pröva dina säkerhetstalanger vid ”Surveillance” genom att se hur snabbt du kan hitta folk via bevakningskameror. Vid ”Deception” ser du ett antal intervjuer och kan bestämma om personen ljuger eller berättar sanningen. När du har gjort alla uppgifterna, analyseras resultaten och får du höra vad för slags spion du är. Är du en person som fångar spioner, en technical ops officerare eller kommer en av de andra profilerna passa dig bättre?

Eric tipsar: SPYSCAPE är en mix mellan en ”upplevelse” och ett museum. Man berättar om spioneri genom tiderna, inklusive aktuella teman som integritet och sociala medier. Besöket steg över mina förväntningar. Gå hit en regnig dag eller om du redan har sett alla andra stora sevärdheter. SPYSCAPE är lite för komplicerat för väldigt unga barn, det passar bättre för barn från 10 år och upp. De behöver också förstå en del  engelska eller göra alla uppgifterna med hjälp av dig. Jag stannade på SPYSCAPE i ungefär en timme, du förlorar inte dyrbar tid här.

SPYSCAPE - Anonymous SPYSCAPE - Övervakning

Extra utställning

SPYSCAPE erbjuder en extra utställning som tar upp olika aspekter av spioneri. För att få tillgång till den här utställningen behöver du SPYSCAPE Flex Pass. Med den här biljetten får du inte endast inträde till utställningen men även tillgång till resten av museet, flexibel ankomsttid och ett ”gift set”.

Köp SPYSCAPE Flex Pass här

Praktisk information

  • Öppettider:
    • Museet har öppet från onsdag till fredag
    • Sista inträde är 90 minuter innan stängningsdags
  • Plats: 928 8th Avenue

Köp biljetter till SPYSCAPE här

Förutom SPYSCAPE finns det många fler toppmuseer i New York att besöka.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat