Helgsegling med champagnebrunch i New York

Köp dina biljetter nu
Helgsegling med champagnebrunch

Ta en helgsegling med champagnebrunch i New York, drick ett glas champagne ombord medan ni tittar ut över Manhattans fantastiska skyline. Du kommer att ha möjlighet att smutta på champagne samtidigt som du kan njuta av en härlig buffé. Turen går med ett klassiskt segelfartyg från 1929: The Shearwater. Turen avgår från North Cove Marina på Lower Manhattan. Se till att vara i tid och titta gärna upp i förväg hur du tar dig till avgångsplatsen, det kan vara lite knepigt att hitta. När du är i området rekommenderar jag att promenera runt Lower Manhattan, kanske titta på några sevärdheter som du kan besöka senare t.ex.  9/11 Memorial, Financial District, Winter Garden, Battery Park och the Brooklyn Bridge).

Boka dina biljetter till en helgsegling med champagnebrunch här

Öppen champagnebar

Turen är ca två timmar lång och du kan njuta av gratis champagne, muffins, bagels och andra små läckerheten under resan. Ute på däck kan du ta in New York skyline och inne i båten kan du njuta av ditt sällskap. Om du vill, finns det även möjlighet att hjälpa till att styra skeppet. Fartyget passerar Frihetsgudinnan, Ellis Island och Brooklyn Bridge och stannar till i hamnen tillräckligt länge för att njuta av utsikten, solen och god champagne. Det är casual dress code ombord, men klä dig varmt och bekvämt: Tunn skir kjol går t.ex. inte så bra ihop med vinden och hatt är inte att rekommendera.  Och för tjejerna: lämna era högklackade skor hemma, det är inte bara obekvämt och opraktiskt ombord utan kan även skada trädäcket.  Solskyddsfaktor är ett måste!

Ett flytande landmärke

Skeppet är New Yorks enda flytande landmärke som fortfarande är i drift. Skeppet har en historia som sträcker sig tillbaka till början av 1920-talet. Det tillhörde då kustbevakningen och seglades under andra världskriget. Skeppet var även med i TV-programmet ”The Apprentice” och har även varit med i olika tidningsreportage.

Eric tipsar: Du ska vara medveten om att Champagne Brunch Sail inte är någon turisttur runt Manhattan. Det är en avslappnande resa och perfekt start, eller avslut, på din resa. Sunday Champagne Brunch Sail ska inte ses som ett alternativ för de andra båtturerna. Gillar du gott bubbel är det verkligen ett bra erbjudande eftersom det är öppen bar.

Praktisk information

Efter köp, får du en voucher som du kan använda som biljett för segelturen.

  • Den här turen är säsongsberoende 
  • Längd: 2 timmar
  • Avgångsplats: North Cove Marina
  • Avgångstid: Lördagar och söndagar kl. 11.00

Boka dina biljetter till en söndagssegling med champagnebrunch här

Helgsegling med champagnebrunch - Segling Helgsegling med champagnebrunch - Utsikt från båten

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat