RiseNY på Times Square

Köp dina biljetter nu
RiseNY på Times Square

RiseNY på Times Square i New York är en upplevelse som låter dig upptäcka staden från ett annat perspektiv. Under en unik tur flyger du förbi och över olika attraktioner i New York. Lukter, vind och rörelse gör åkturen ännu mer realistisk. På RiseNY får du dessutom lära dig mer om New York Citys historia som vi känner den idag.

Boka dina biljetter till RiseNY här

Upptäck RiseNY på Times Square

När du kommer in kommer du att passera genom sju olika områden, vart och ett med ett eget tema: Ekonomi, Skyline, TV/Radio, Mode, Musik, Broadway och Film. Du kan själv bestämma hur mycket tid du spenderar här. I områdena får du lära dig mer om hur dessa teman har format staden och hur de fortfarande är viktiga i dag. När du besöker RiseNY kan du ta plats i Friends soffa, se olika Broadwaykläder och lära dig allt om New Yorks historia.

Flygtur över New York

I slutet av upplevelsen kommer du till den roligaste delen: en flygsimulering över New York. Ta plats i teatern och låt dig flygas över New York. Den enorma skärmen, som du först inte ser, har en diameter på 12 meter och omger dig 180 grader. Den visar bilder i 8K. De rörliga stolarna ger dig intrycket av att du flyger genom staden. Vind, dimma och lukter gör åkturen ännu mer realistisk. Du kan jämföra det med en IMAX-upplevelse.

Eric tipsar: När du är i New York får du inte missa Times Square. Om du vill tillbringa mer tid i detta område, lära dig något om New York och/eller om vädret är obehagligt och du letar efter en inomhusaktivitet,  är RiseNY ett bra alternativ. Du kan spendera en timme av din tid här och uppleva New York på ett annorlunda sätt. Den bästa tiden att besöka RiseNY är under veckan eftersom köerna är kortare jämfört med helgerna.

Praktisk information

  • Plats: 160 West 45th Street, nära McDonald’s on Times Square

Boka dina biljetter till RiseNY här

Biljetter till RiseNY ingår även i Sightseeing Day Pass och Flex Pass

RiseNY på Times Square - Uppställning RiseNY på Times Square - Möbler

Vad är RiseNY?

RiseNY är en upplevelse som erbjuder dig ett nytt perspektiv på staden. Läs mer här.

Hur lång tid tar ett besök på RiseNY?

Ett besök på RiseNY tar ca 60 minter. Läs mer om upplevelsen här.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat