Ridning i Central Park

Ridning i Central Park

Ridning i Central Park är ett avslappnat sätt att uppleva parken. Upptäck din omgivning från hästryggen under en timmes eller tvåtimmars tur på ridstigarna i parken. Du har din egen häst och guiden rider framför dig på vägarna genom parken. Oavsett om det är din första gång på en häst eller om du är ridvan så är det en unik upplevelse.

Den här rundturen erbjuds inte längre. Du kan boka en guidad cykeltur i Central Park istället.

En ridtur utöver det extra

Du möter din guide och häst vid Tavern on the Green i Central Park. Ridturen kommer att ske i en liten grupp och inleds med att guiden ger dig en hjälm och förklarar lite kort vad du ska tänka på under ridturen. Efter det bär det av! I Central Park får man inte rida snabbare än i lätt trav tempo, det är en säker ridtur. Guiden tar er över lugna ridstigar. Rutten ändras per gång, beroende på övriga aktiviter i parken för dagen. Man ser inte många andra ridturer i Central Park och andra parkbesökare tar gärna en extra titt när ni rider förbi! Under min ridtur var det flera som vinkade glatt och folk vill gärna ta foton på hästarna. Under en turridning i Central Park får man verkligen känslan av att man gör något speciellt och även exklusivt.

Eric tipsar: Jag hade aldrig suttit på en häst tidigare och visste inte vad jag kunde förvänta mig av turen. Jag erkänner att jag var lite nervös! Jag cyklar och går nästan varje dag i Central Park, eller åker genom parken i en taxi men det här var verkligen en ny upplevelse. Det kom som en överraskning att jag faktiskt kunde slappna av i sadeln på en stor häst. Älskar du hästar? Då kommer du definitivt att njuta av en ridtur i Central park. Guiden kommer att berätta allt om hästarna, vilken ras de är och hur man tar hand om hästarna. Är du som jag och oerfaren med hästar? Vad kan då vara bättre än att lära sig att rida på en häst i Central Park? Personligen tyckte jag det var en fantastisk upplevelse, det var absolut inte sista gången jag tog den här turen. Den här rundturen kan även vara en fin (och romantisk) present till din partner.

Ridning i Central Park - Hästar Ridning i Central Park - Ridväg

Praktisk information

Efter köpet, får du en voucher som du antingen kan skriva ut och ta med dig att visa upp eller visa som e-biljett med mobilen.

  • Minimiålder: 10 år
  • Längd: 1 eller 2 timmar
  • Avgångsplats: Tavern on the Green i Central Park
  • Avgångstid: dagligen mellan kl. 09.00 och kl. 16.00

Ridning i Central Park - Ridning

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat