Restauranger med teman i New York

Restauranger med teman i New York

Letar du efter restauranger med teman i New York? De flesta restauranger med teman erbjuder en unik och sensationell upplevelse. Även om dessa restauranger tar alldeles för höga priser och ofta har långa köer så är de fortfarande väldigt populära. Turister hoppas ofta på att se kändisar på restaurangerna. Alla dessa restauranger har olika slags teman. De kan ha ett tema från en viss film eller en filmkategori. Restauranger med teman lockar många turister och de kanske inte är det första valet du ska göra om du vill ha fantastisk mat. Men, de är ofta väldigt underhållande och roliga och för det mesta prisvärda.

Ellen’s Stardust Diner

Ellen’s Stardust Diner är en klassisk amerikansk ”diner” med mycket underhållning. Personalen sjunger under beställningen och hela ditt besök. Det är en unik upplevelse i sig. Maten är däremot inte lika speciell så gå bara dit för showen. Ellen’s Stardust Diner är väldigt populär och det kan vara köer på över två timmar vid middagstid. Om du vill slippa folkmassorna, gå dit runt frukosten vid kl. 08:00.

Bubba Gump

När du kommer in på restaurang Bubba Gump så kommer du att upptäcka allt du behöver veta om filmen Forrest Gump. Du kommer också bli testad på dina kunskaper och med lite tur och skicklighet vinner du ett pris. Det är alltid fullt i restaurangen men den skickliga personalen ser till att du får en sittplats så fort som möjligt och är minst lika snabba med serveringen av mat och dryck. Tänk på att du måste gilla räkor om du ska äta här eftersom menyn består framför allt av rätter med ja, räkor. Den här restaurangen är väldigt populär bland turister.

Restauranger med teman i New York - Ellen's Stardust Diner Restauranger med teman i New York - Bubba Gump

Hard Rock Cafe

Om du gillar rockmusik, gå till Hard Rock Cafe. Med plats för 708 gäster så är Hard Rock Café i New York en av de största. Caféet är fyllt med en samling av saker från rocklegender som The Beatles, Nirvana, The Ramones och så vidare. Det som gör detta ställe unikt är dess samling av saker från musiker med olika anknytningar till staden New York. Tänk till exempel på John Lennon. En eller två gånger per dag samlas hela HRC teamet och dansar till Y.M.C.A av Village People och bjuder in gästerna att dansa med.

Tips: Lämna inte HRC New York utan att ha beställt en av deras typiska amerikanska efterrätter: apple cobbler. Du kommer inte att ångra dig!

Du kan även boka en två-eller trerättersmiddag med olika teman som Blue Grass, Hip Hop eller Rythm & Blues. Alla menyer är inklusive alkoholfria drycker och en efterrätt. Det finns en Lil Rocker meny för barn.

Boka en två-eller trerättersmiddag vid Hard Rock Café här

Jekyll & Hyde Club

Jekyll & Hyde, visst börjar man tänka på skräckhistorier, eller hur? Har du nerver av stål? Är du säker på att du inte är lättskrämd? Testa dig själv på den här hemsökta restaurangen: Jekyll & Hyde Club. Den här stora lokalen är fylld med skådespelare som försöker skrämma livet ur dig. Designen har, vad annars, ett skräcktema. Priserna på maten är höga men underhållningen är värd det. Du behöver inte reservera bord i förväg.

Restauranger med teman i New York - Hard Rock Cafe Restauranger med teman i New York - Jekyll and Hyde Club

Planet Hollywood

Planet Hollywood; namnet säger det självt. Gå in och du befinner dig i en värld av filmer! Var du än ser så hittar du citat och föremål från dina favoritfilmer. Den här restaurangen, som ägs av guvernören Arnold Schwarzenegger, kommer garanterat göra dig nyfiken på vad som finns mer. Det här stället är roligt för både barn och vuxna och menyn är tillräckligt lång för att tillfredsställa allas smaker. Bry dig inte om kön vid ingången, det är värt att vänta lite.

Ninja New York

Ninja restaurangen är mer än en restaurang. Det är nästan som en miniresa till Japan. Det finns ett tunnelsystem på källarvåningen som ser ut som en japansk by, med gator, hus och broar. Ninjor går omkring och kommer att försöka skrämma dig emellanåt. Det är inte en billig restaurang men det är hög kvalité på maten hos Ninja. Du kan bara äta på den här restaurangen om du reserverar bord på förhand.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat